Draadloze laders

Draadloze opladers met QI certificering. Een compleet nieuw assortiment aan draadloze laders voor smartphone en tablet van Choetech. Tot 15W draadloos opladen

De nieuwste smartphones zijn tegenwoordig standaard voorzien van een draadloos opladen functie. Zowel de nieuwe Iphones van Apple als de nieuwste smartphone modellen van Samsung, HTC, Huawei, Sony en de meeste andere modellen worden standaard met een draadloos opladen functie voorzien. Draadloos laden, ook wel wireless charging onderscheid zich in verschillende vermogens en protocollen.

Draadloze opladers voor smartphone

Sinds in 2009 de QI standaard van 5W is geïntroduceerd zijn er lange tijd alleen draadloze opladers met 5W op de markt geweest. Standaard worden deze max. 5W laders wireless chargers genoemd en pas als er 7.5W of meer geleverd kan worden, wordt er van wireless fast charger gesproken. Groothandel-xl is als officieel distributeur van Choetech in het bezit van de nieuwste modellen QI fast wireless chargers met een laadvermogen van 7.5-10W en zelfs 15W. Door de officiële QI licenties van Choetech zijn deze draadloze opladers compatibel met de nieuwste telefoons met QI oplaadfunctie. Sommige niet-originele hoesjes kunnen het draadloos opladen verstoren of blokkeren, let hier goed op.