Draadloze QI inbouwoplader voor een smartphone - 5V-2A - Opladen tot 10W - Kabellengte: 1.5M - Zwart

Merk: Choetech
|
  • Koop 10 voor €--,-- per stuk en bespaar 5%
  • Koop 25 voor €--,-- per stuk en bespaar 8%
Niet op voorraad
The quantity of 'Draadloze QI inbouwoplader voor een smartphone - 5V-2A - Opladen tot 10W - Kabellengte: 1.5M - Zwart' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode CHO-T531-S
EAN 6971824970012
Product informatie

Choetech draadloze QI inbouwoplader

Maak je regelmatig gebruik van je telefoon, maar heb je altijd ruzie met de laadkabel? Of raakt hij regelmatig in de knoop met andere snoeren die op je bureau liggen? Dan is deze draadloze inbouwoplader van Choetech het product dat je nodig hebt. Je installeert de draadloze QI oplader in je bureau waarna je alleen nog maar je telefoon erop hoeft te leggen.

Inbouwen van de draadloze lader

Het installeren van de draadloze lader is zeer gemakkelijk. Je maakt een gat in je bureau ter grootte van de oplader(diameter van 65mm), waarna je de Qi draadloze oplader van Choetech er in plaatst. Deze sluit naadloos aan op je bureaublad. Aan de onderkant zit de kabel, die aangesloten kan worden op jouw eigen adapter. Vanaf nu kun je jouw smartphone op de lader plaatsen en zal deze automatisch draadloos worden opgeladen.

Draadloos opladen volgens de internationale QI-standaard

QI is de eerste ter wereld die standaardiseringssystemen voor draadloze oplaadtechnologie promoot. Bovendien heeft deze Unie de standaard voor draadloos opladen geïntroduceerd welke twee belangrijke kenmerken heeft; gemak en veelzijdigheid. Je kunt gemakkelijk je smartphone op de lader leggen, waarna hij direct begint met opladen. Door de magneet in het midden van de lader komt er geen straling vrij. Jouw smartphone moet wel de Qi standaarden ondersteunen. Tussen de afbeeldingen vind je een overzicht van telefoons welke over deze laadstandaarden beschikken. 

5 Volt – 2 Ampere Fast Charging

De inbouwlader van Choetech ondersteunt maar liefst 2A op 5V. Laad je jouw telefoon op 9V, dan wordt er 1,8A ondersteunt. Smartphones kunnen veilig en snel worden opgeladen. De draadloze lader laadt op tot wel 10W! (Backwards ook 5W en 7.5W).

Kabelmanagement

Door gebruik te maken van de draadloze lader, zit jouw laadkabel nooit meer in de weg. Hierdoor is je bureau opgeruimder en kan de kabel nooit meer in de knoop geraken.

Beveiliging

De bureaulader is vervaardigd uit warmtebestendige ABS + PC materialen. Hierdoor is de lader goed beschermt tegen eventuele warmte.

Productspecificaties:

✔ Modelnummer: T531-S.
✔ Input: 5V-2A / 9V-1.8A.
✔ Output: 10W.
✔ Backwards compatible met 7.5W en 5W.
✔ Interface: USB male.
✔ Materialen: warmtebestendig ABS + PC.
✔ Conform: CE. RoHS. FCC, ETL, RCM.
✔ Stroomverbruik in stand-by modus: 0,05W.
✔ Sluit naadloos aan op het bureaublad.
✔ Kleur: Zwart.
✔ Gewicht: 96 gram.
✔ Kabellengte: 1.5m.
✔ Diameter inbouwgedeelte: 65mm.
✔ Productafmetingen: 90mm x 90mm x 20mm.


Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!