Draadloos QI laadstation voor smartphones - Fast Charge Technologie - 10W - 2 Coils - Anti Slip Ontwerp - LED-indicator - Zwart

Merk: Choetech
|
  • Koop 10 voor €--,-- per stuk en bespaar 5%
  • Koop 25 voor €--,-- per stuk en bespaar 8%
Op voorraad (82)
Artikelcode CHO-T524-S
EAN 6971824970166
Product informatie

Modern draadloos QI laadstation voor je smartphone

Laad je regelmatig je smartphone op en erger je je iedere keer weer aan dat de laadkabel in de weg ligt of in de knoop raakt? En wil je graag te allen tijde je telefoon kunnen opladen zonder een laadkabeltje in en uit te pluggen? Dan is dit stijlvolle laadstation met draadloze oplaadfunctie van Choetech het product dat je nodig hebt. Je sluit het laadstation aan op de USB-poort van je laptop of computer of op een eigen stroomadapter. Dit kan met het meegeleverde stroomkabeltje (USB-A -> Micro B). Het laadstation laadt het meest snel op, als je gebruik maakt van een adapter welke over Quick Charge 3.0 beschikt.

Snel opladen tot wel 10 Watt

Je kunt tot wel 10 Watt je smartphone opladen. Backwards ook op 7.5W en 5W. Laad je je smartphone op met 5V, dan ondersteunt het draadloze laadstation van Choetech 2A. Bij het opladen met 9V wordt er 1.7A ondersteunt. Door de intelligente chip die in het draadloze QI laadstation verwerkt zit, wordt het aangesloten apparaat direct herkent en de juiste hoeveelheid stroom geleverd. Door de Fast Charge technologie wordt de smartphone zeer snel en veilig opgeladen. 

Twee coils

In het draadloze laadstation zit niet één, maar zitten twee coils, oftewel spoeldraden. Dit zijn de twee raakvlakken waardoor de smartphone wordt gedetecteerd en direct automatisch wordt opgeladen na het plaatsen. Ook mede doordat er twee coils in het draadloze laadstation zijn verwerkt, kun je kiezen of je de smartphone verticaal of horizontaal plaatst.

Draadloos opladen volgens de internationale QI-laadstandaard

QI is de eerste ter wereld die standaardiseringssystemen voor draadloze oplaadtechnologie promoot. Deze Unie heeft als uitgangspunt van de QI-laadstandaard genomen dat mensen veelzijdigheid en gemak ervaren. kunt gemakkelijk je smartphone in het laadstation plaatsen, waarna hij direct begint met opladen. Door de magneet in het midden van de lader komt er geen straling vrij. Jouw smartphone dient wel de QI standaarden te ondersteunen. Tussen de afbeeldingen vind je een overzicht van telefoons welke over deze laadstandaarden beschikken. 

Opladen en een film kijken tegelijkertijd

Het komt vaak voor dat er documenten of filmpjes worden gekeken op de telefoon. Als je smartphone met een laadkabel wordt opgeladen is deze vaak te kort om een fijne houding aan te nemen. Vanaf nu kun je met het QI laadstation van Choetech heel eenvoudig draadloos laden en een film kijken tegelijkertijd. Doordat hij in de houder staat kun je er comfortabel voor gaan zitten en heb je ook direct beide handen vrij.

Kabelmanagement

Door het gebruik van het zwarte draadloze QI laadstation van Choetech heb je geen laadkabel meer nodig. Hierdoor ligt er geen kabeltje meer op je bureau, waardoor deze niet meer kan beschadigen door het vele gebruik en in de knoop raken. Daarnaast creëer je een opgeruimder bureau. Ook is het zeer goed voor de duurzaamheid van je smartphone. Je hoeft niet meer bij iedere keer laden een kabel aan te sluiten of los te koppelen. Hierdoor beschikt jouw interface over een langere levensduur. 

Veilig, stijlvol en compact

De Choetech draadloze QI laadhouder is voorzien van een Multi-Safety beveiligingssysteem. Hierdoor is hij onder andere beschermt tegen lekstroom, overspanning, oververhitting en kortsluiting. Ook door de sterke en warmtebestendige ABS + PC materialen is het product beschermd tegen eventuele warmte. Door de zwarte finish past het product erg goed in iedere omgeving. Door het anti slip ontwerp blijft de houder goed op zijn plek staan. Verder is de draadloze smartphonelader licht van gewicht en beschikt hij over een compact formaat. Je kunt de lader gemakkelijk overal meenemen in je tas naar bijvoorbeeld school, je werk, conferenties en op vakantie. 

Productspecificaties:

✔ Modelnummer: T524-S.
✔ Input: 5V-2A / 9V-1.7A.
✔ Output: 10W max.
✔ Backwards compatible met 7.5W en 5W.
✔ Interface: Micro USB.
✔ Materialen: warmtebestendig ABS + PC.
✔ Multi-Safety beveiligingssysteem.
✔ Conform: CE. RoHS. FCC, ETL, RCM.
✔ QI-laadstandaard.
✔ Stroomverbruik in stand-by modus: 0,05W.
✔ Twee coils (spoeldraden).
✔ Plaats je smartphone verticaal of horizontaal.
✔ Anti-slip design.
✔ Compact.
✔ Kleur: Zwart.
✔ Gewicht: 132 gram.
✔ Kabellengte: 1.2 meter.
✔ Productafmetingen: 72mm x 74mm x 135,5mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!