QI oplaadpad / oplaad ontvanger met Lightning connector voor draadloos opladen – Ultradun ontwerp – Compatible met iPhone / Apple – IC chip - Wit

Merk: Choetech
|
Op voorraad (25)
Artikelcode CHO-WP-IP
EAN 6971824970975
Product informatie

Lightning Qi ontvanger voor draadloos opladen

Om je smartphone draadloos te kunnen opladen, dient hij voorzien te zijn van het Qi laadprotocol. Sommige telefoons ondersteunen deze oplaadstandaard echter niet. Heb jij een smartphone met Lightning interface welke je graag draadloos wil opladen, maar die niet het Qi protocol ondersteunt? Dan is deze Qi ontvanger van Choetech het product dat je nodig hebt.

Werking van de Qi oplaadpad

De receiver patch van Choetech is zeer gemakkelijk in gebruik. Je sluit de ontvanger aan op de Lightning poort van jouw telefoon. Door de sticker eraf te halen zorg je ervoor dat de ontvanger aan je telefoon geplakt kan worden. Plak de receiver patch recht op de achterkant van je smartphone. Je kunt vanaf nu draadloos opladen. Er wordt 1A stroom ondersteunt.

TI Intelligente chip

In de ontvanger zit een TI intelligente chip verwerkt. Hierdoor is een lage warmteafgifte gegarandeerd. Daarnaast zorgt de TI chip ervoor dat je smartphone snel, veilig en stabiel draadloos kan worden opgeladen.

Ultradun ontwerp

De Choetech oplaadpad is erg dun, waardoor je amper merkt dat hij aan je telefoon bevestigd is. Je kunt hierdoor vooralsnog een hoesje om je telefoon plaatsen, mits deze niet te dik is. Dit kan namelijk de ontvangst van de receiver belemmeren.

Duurzaam

Niet alleen is het erg handig om je telefoon draadloos op te laden zodat er geen kabels meer in de weg liggen en je gemakkelijker je telefoon erbij kunt pakken tijdens het laden, ook zorgt het ervoor dat de interface van je telefoon langer meegaat. Tijdens het opladen met een kabeltje dien je namelijk vaak de connector in en uit de telefoon te pluggen. Nu is dit niet meer het geval, waardoor de interface van je telefoon en het kabeltje niet meer beschadigen. Ook doordat de receiverpatch constant aangesloten is, is de Lightning poort beschermt tegen stof en water. Er kan geen viezigheid meer in de interface komen wat ook weer zorgt voor een langere levensduur.

Compatibiliteit

De Qi laadpad van Choetech is te gebruiken met telefoons die beschikken over een Lightning-poort. Uiteraard is het gebruik van de ontvanger niet nodig als jouw smartphone al over de Qi-laadstandaard beschikt. Alle Apple smartphones vanaf de iPhone 5 beschikken over de Lightning-poort. 

Productspecificaties:

✔ Modelnummer: CHO-WP-IP
✔ Soort: Qi ontvanger voor draadloos opladen.
✔ Output: 5V-1.
✔ Ultradun design.
✔ Duurzaam.
✔ IT Intelligente chip.
✔ Conversie-efficiëntie: max. 75%.
✔ Compatibel met Apple smartphones (vanaf iPhone 5).
✔ Kleur: wit.
✔ Gewicht: 6 gram.
✔ Soort verpakking: papieren envelopje.
✔ Productafmetingen: 106mm x 49mm x 1mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!