Kabels voor smartphone en tablet

Oplaadkabels en datakabels voor smartphone en tablet. Een compleet assortiment aan Micro USB, USB Type-C en Lightning (MFI) kabels voor smartphones en tablets.

Oplaadkabels voor smartphones en tablets komen er in steeds meer soorten en maten. Hoewel er minder soorten aansluiting zijn en de toekomst in USB Type-C ligt, zijn er binnen deze aansluitingen nog veel verschillende opties om te voorzien in alle wensen en smaken van de eindgebruiker. In deze rubriek bieden wij een breed assortiment aan van oplaadkabels en datakabels voor alle soorten smartphones en tablets.

USB Kabels voor smartphones en tablets

Of het nu speciaal voor Apple is met een lighting aansluiting of een universele kabel met meerdere aansluitingen zoals een Choetech 3 in 1 USB cable naar Lighting, Type-C en Micro USB. Voor elke eindgebruiker is er een kabel die geschikt is voor zijn of haar wens. Wij bieden diverse soorten oplaadkabels aan in deze rubriek, let goed op de merkaanduiding en de maximale stroom die de kabel kan leveren om misverstanden te voorkomen. Bij usb kabels voor Apple is het belangrijk om voor de MFI variant te kiezen.