Draadloze QI Smartphone oplader / Wireless Charger - 10W - Fast Charge - Anti-Slip ontwerp - Zwart

Merk: Choetech
|
  • Koop 10 voor €--,-- per stuk en bespaar 5%
  • Koop 25 voor €--,-- per stuk en bespaar 8%
  • Koop 100 voor €--,-- per stuk en bespaar 12%
Op voorraad (16)
Artikelcode CHO-T526-S
EAN 6971824970104
Product informatie

Draadloze QI smartphone oplader T526-S

Laad je vaak je smartphone op met een laadkabeltje dat weleens in de weg zit? En zou je graag jouw telefoon draadloos willen opladen? Dan is deze draadloze oplader van Choetech het product dat je nodig hebt. Door gebruik te maken van de draadloze Qi oplader hoef je nooit meer jouw smartphone via een laadkabel te koppelen, pak je hem gemakkelijk van de lader af wanneer je hem nodig hebt en ligt er geen kabeltje meer in de weg. 

Snel opladen tot wel 10 Watt

Je kunt tot wel 10 Watt je smartphone opladen. Backwards ook op 7.5W en 5W. Laad je je smartphone op met 5V, dan ondersteunt de moderne draadloze lader van Choetech 2A. Bij het opladen met 9V wordt er 1.8A ondersteunt. Door de intelligente chip die in de wireless charger verwerkt zit, wordt het aangesloten apparaat direct herkent en de juiste hoeveelheid stroom geleverd. Door de Fast Charge technologie wordt de smartphone zeer snel en veilig opgeladen. 

Draadloos opladen volgens de internationale QI-laadstandaard

QI is de eerste ter wereld die standaardiseringssystemen voor draadloze oplaadtechnologie promoot. Bovendien heeft deze Unie de standaard voor draadloos opladen geïntroduceerd welke twee belangrijke kenmerken heeft; veelzijdigheid en gemak. Je kunt gemakkelijk je smartphone op de lader leggen, waarna hij direct begint met opladen. Door de magneet in het midden van de lader komt er geen straling vrij. Jouw smartphone dient wel de QI standaarden te ondersteunen. Tussen de afbeeldingen vind je een overzicht van telefoons welke over deze laadstandaarden beschikken. 

Kabelmanagement

Door het gebruik van de zwarte draadloze Choetech oplader heb je geen laadkabel meer nodig. Hierdoor geniet je van een aantal voordelen. Allereerst heb je geen kabel in de weg liggen op je bureau, waardoor je meer ruimte hebt en er geen kabels in de knoop kunnen geraken. Daarnaast is het ook zeer goed voor de duurzaamheid van je smartphone. Je hoeft niet meer bij iedere keer laden een kabel aan te sluiten of los te koppelen. Hierdoor beschikt jouw interface over een langere levensduur. 

Stijlvol en compact

De draadloze QI oplader is gemaakt van warmtebestendige ABS + PC materialen. Hierdoor is het een sterk product. Door de zwarte finish past het product erg goed in iedere omgeving. Ook is de draadloze smartphonelader licht van gewicht en beschikt hij over een compact formaat. Je kunt de lader dus gemakkelijk overal mee naar toe nemen, zoals naar school, werk, conferenties en op vakantie. 

Beveiliging

De Choetech draadloze oplader is voorzien van een Multi-Safety beveiligingssysteem. Hierdoor is hij onder andere beschermt tegen lekstroom, overspanning, oververhitting en kortsluiting. Ook door de warmtebestendige ABS + PC materialen is hij beschermt tegen eventuele warmte.

Productspecificaties:

✔ Modelnummer: T526-S.
✔ Input: 5V-2A / 9V-1.8A.
✔ Output: 10W max.
✔ Backwards compatible met 7.5W en 5W.
✔ Interface: USB male.
✔ Materialen: warmtebestendig ABS + PC.
✔ Multi-Safety beveiligingssysteem.
✔ Conform: CE. RoHS. FCC, ETL, RCM.
✔ QI-laadstandaard.
✔ Stroomverbruik in stand-by modus: 0,05W.
✔ Anti-slip design.
✔ Compact.
✔ Kleur: Zwart.
✔ Gewicht: 66 gram.
✔ Kabellengte: 1.2 meter.
✔ Productafmetingen: 92mm x 92mm x 9.3mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!