Wii naar HDMI converter kabel

Merk: Dolphix
|
Op voorraad (1)
Artikelcode YPC429
EAN 8720088761205
Product informatie

Wii naar HDMI converter kabel

Dankzij deze Wii naar HDMI converter kabel kan je genieten van classic Wii games op een 4K televisie. Converteer en upscale de analoge signalen van de Wii naar digitale HDMI-signalen. Geniet van een uitstekend signaal, meer gedefinieerde kleuren, een hoge resolutie en scherpere details. Speel weer retro games op moderne HD TV’s, monitoren of projectoren.

Sluit gemakkelijk jouw Wii aan op een moderne televisie!

Wil jij binnen een paar seconden jouw Nintendo Wii aansluiten op een HD televisie, monitor of projector? En wil jij retro games spelen zoals Wii Sports, Mario Kart, Just Dance of The Legend of Zelda? Dat kan dankzij deze Wii naar HDMI converter! De Nintendo Wii naar HDMI converter is ook te gebruiken met een DVI monitor.

Hoe werkt het aansluiten van de Wii naar HDMI converter kabel?

Sluit de converter aan op de Wii. Gebruik een eigen HDMI-kabel om de converter aan te sluiten op een HD TV, (DVI) monitor of projector. Gebruik het liefst een HDMI-kabel met een maximale lengte van 5 meter om de beste kwaliteit te behouden. Vervolgens sluit je de converter aan op het netstroom via een 5V adapter om de Wii naar HDMI converter te voeden. Dit kan ook via een USB-poort of een eigen powerbank. 

Let op: de HDMI kabel en een 5V adapter worden niet meegeleverd.

Schakelaar 720P / 1080P @50Hz / 60Hz

De Wii naar HDMI adapter ondersteunt 4:3 en 16:9 (720p en 1080p). Je kunt met de schakelaar kiezen voor zowel 720p of 1080p, waardoor de prestaties worden verbeterd. Het startscherm is 16:9 en kan naar behoefte worden ingesteld op 4:3. De Wii naar HDMI converter zorgt voor een kwalitatieve 1080p output via HDMI, waardoor de kleurovergangen, auto-detect en auto-convert worden verbeterd, maar ook het dynamische bereik wordt uitgebreid. Laat video tot leven komen met de scherpste HD beelden. Compatibel met alle Wii display modes (NTSC 480i 480p, pal 576i) Opmerking: niet compatibel met Wii Mini.

Handmatige afstelling op de TV

De Wii naar HDMI converter kabel is speciaal gekalibreerd voor de Wii. De uiteindelijke output hangt echter niet alleen af van de kwaliteit van de converterkabel, maar ook van de games die je speelt en de kwaliteit van de televisie. Probeer de achtergrondverlichting, helderheid, dynamische instelling of parameters op de televisie aan te passen als je de weergave nog wilt verbeteren.

Productspecificaties:

✔ Artikelcode: YPC429.
✔ Soort product: Wii naar HDMI converter.
✔ Input: Wii.
✔ output: 1x HDMI
✔ HDMI-uitgang: 480i, 576i, 480p - 720P / 1080P @50Hz / 60Hz.
✔ Plug & play.
✔ Audio en video van hoge kwaliteit.
✔ Geschikt voor het omzetten van analoog videosignaal naar HD.
✔ Externe voeding: via meegeleverde USB-kabel.
✔ Stroomverbruik: max. 5W.
✔ Exclusief stroomadapter en HDMI kabel.
✔ Let op: niet compatible met Wii Mini.
✔ Kabellengte: 15 cm.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 42 gram.
✔ Productafmetingen: 83mm x 36mm x 17mm.
✔ In de verpakking: Wii naar HDMI adapter, USB kabel en handleiding.

 

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!