Aansluitende USB-C 7-in-1 hub naar Thunderbolt 3 USB-C PD , USB 3.0, 4K HDMI en kaartlezer

Merk: Choetech
|
Op voorraad (7)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode CHO-HUB-M14
EAN 6971824975376
Product informatie

Aansluitende USB-C 7-in-1 hub naar USB-A, USB-C, 4K HDMI en SD/micro-SD

Deze USB-C hub is zeer geschikt om aan te sluiten op een apparaat met twee USB-C poorten naast elkaar zoals bij een MacBook Pro 13/15/16 inch. Door de stijlvolle hub aan te sluiten, creëer je gemakkelijk verschillende poorten waar de meeste nieuwe USB-C laptops of andere apparaten niet over beschikken. De hub sluit naadloos aan op het type-C apparaat en je beschikt direct over een 4K HDMI poort, USB-C poort, Thunderbolt 3 USB-C PD poort, 2x USB-A en een SD/micro-SD ingang. De hub is gemaakt van aluminium, waardoor de hub luxe uitstraalt en binnen ieder interieur past.

Let op: alleen geschikt voor USB-C devices die de DP Alt-modus ondersteunen.

Thunderbolt 3 poort: 100Watt USB-C Power Delivery

De USB-C poort van de Choetech hub is voorzien van Power Delivery. Zo wordt er bijvoorbeeld stroom tot 100W ondersteunt tijdens het streamen, terwijl ondertussen aangesloten apparaten worden opgeladen. Je plugged je USB Type-C oplader (deze wordt niet meegeleverd) in de Type-C adapter en de stroomvoorziening wordt doorgegeven naar de aangesloten apparaten en jouw MacBook. Met deze Thunderbolt 3 poort is het mogelijk snelheden te behalen tot wel 40Gbps en kan er een maximale resolutie van 5K@60Hz behaald worden. De andere USB-C poort is geschikt voor data-overdracht en behaald snelheden tot 5Gbps. 

Hoge resolutie: 4K @60Hz

Via de HDMI-poort kun je apps zoals Netflix, Videoland of films vanaf je apparaat naar je UHD-TV streamen. Zo kun je genieten van Ultra HD 4K films. Het is ook mogelijk om verbinding te maken met een projector zodat je bijvoorbeeld een presentatie kunt geven via een directe HDMI naar HDMI verbinding.

SD/Micro-SD poort

De meeste MacBooks die over USB-C poorten beschikken, hebben geen ingebouwde kaartlezer meer. Met deze USB-C 7-in-1 hub is ook dat probleem opgelost. De hub is voorzien van een SD en Micro-SD kaartlezer, waarin diverse geheugenkaartjes kunnen worden geplaatst. Voorbeelden van geheugenkaarten die in deze hub passen, zijn: Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC, SD, SDHC en SDXC kaarten.

USB-uitbreiding

Vaak zijn de USB-A poorten verdwenen bij de nieuwste USB-C laptops. Deze hub beschikt over twee USB 3.0 Type-A poorten. Hierdoor kun je ook verbinding maken met een toetsenbord, muis, printer, USB-stick of ander USB-apparaat. 

Compatibiliteit

Allereerst is het belangrijk dat jouw USB-C apparaat voorzien is van de DP Alt-modus. Zonder deze modus ondersteunt het apparaat de USB-hub niet. Deze USB-C hub is speciaal ontworpen voor de MacBook Pro 2016/2017/2018 en 2019 en de MacBook Air 2018/2019. 

Productspecificaties:

✔ Type: CHO-HUB-M14.
✔ Soort: 7-in-1 USB-C hub voor MacBook.
✔ Output: 1x Thunderbolt 3 USB-C PD, 1x USB-C, 2x USB-A, 1x 4K HDMI en SD/Micro-SD.
✔ Input: 2x USB-C male.
✔ HDMI-resolutie: 4K @60Hz.
✔ Ondersteunt Power Delivery (100W).
✔ Thunderbolt 3 poort tot 40Gbps en 5K@60Hz resolutie.
✔ Kaartlezer voor Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC, SD, SDHC en SDXC kaarten.
✔ Materiaal: aluminium, warmtebestendig ABS.
✔ Compatibel met MacBook Air 18/19, MacBook Pro 16/17/18/19.
✔ LED-indicator.
✔ Stijlvol design: past perfect bij een sky-grey MacBook.
✔ Sluit naadloos aan op de laptop.
✔ Kleur: sky grey.
✔ Gewicht: 36 gram.
✔ Productafmetingen: 29mm x 11.5mm x 9mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!