USB-C naar Lightning laadkabel - MFI gecertificeerd - 3A / 30W - 1.2m

Merk: ACEFAST
|
Niet op voorraad
The quantity of 'USB-C naar Lightning laadkabel - MFI gecertificeerd - 3A / 30W - 1.2m' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Artikelcode ACF-C2-01-BK
EAN 6974316280644
Product informatie

USB Type-C naar Lightning laadkabel van 1.2m - zwart

Als je op zoek bent naar een krachtige USB-C naar Lightning kabel waarmee je jouw apparaat met Lightning interface (iPhones van Apple) kunt opladen, dan is dit het product dat je nodig hebt. Je kunt met deze sterke kabel van ACEFAST jouw Lightning apparaten gemakkelijk, veilig en snel opladen. De 1.2 meter lange kabel gemaakt van food grade siliconen ondersteunt maar liefst 3A, waardoor je niet alleen een smartphone, maar ook een tablet kunt opladen.  

MFi-gecertificeerd

Deze USB-C naar Lightningkabel van ACEFAST is MFi-gecertificeerd. In het product zit een originele chipset van Apple, wat zorgt voor 100% compatibiliteit met Apple apparaten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de kabel niet door jouw Apple apparaat wordt herkend. 

3A, 30W snelladen

De zwarte Lightning kabel van ACEFAST ondersteunt 2.4 ampère. Er kunnen dus niet alleen smartphones, maar ook andere 5V apparaten waaronder tablets gemakkelijk worden opgeladen door middel van deze oplaad- en datakabel. Maximale ondersteuning PD 30W snel opladen, compatibel voor iPhone 12 mobiele telefoon PD 20W opladen.

Fast Charge technologie

De laadkabel is voorzien van de Fast Charge technologie. Doordat de connectoren met antioxidant en nikkel verguld zijn en door het extra dikke zuurstofvrije koperdraad kunnen je apparaten tot wel 30% sneller worden opgeladen. Doordat het product van zeer hoogwaardige materialen gemaakt is worden er optimale prestaties geleverd, is er een stabiele connectie en beschikt de sterke laadkabel over een langere levensduur. Doordat de USB-C naar Lightning kabel gemaakt is van food grade siliconenmateriaal, raakt hij niet makkelijk in de knoop. De kans op beschadigingen aan de kabel is hierdoor klein, waardoor de levensduur van het product langer is. 

Compatibiliteit

Je kunt de ACEFAST USB USB-C naar Apple Lightning laadkabel gebruiken om jouw apparaat met Lightning interface op te laden of te koppelen aan je laptop of computer. Vanaf de iPhone 5 tot en met de meest recente iPhone is er een Lightning interface.

Productspecificaties:

✔ USB Type-C naar Lightning laadkabel.
✔ Materialen: food grade siliconen.
✔ Ondersteunt: 3A.
✔ MFI-gecertificeerd. 
✔ Fast Charge technologie.
✔ Nikkel vergulde connectoren, zuurstofvrij koperdraad.
✔ Duurzaam.
✔ Compatibel met apparaten met Lightning aansluiting.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht:  33 gram.
✔ Kabellengte: 1.2 meter.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!