USB-C naar HDMI adapter met metalen behuizing - 4K resolutie - 15CM kabel - Zwart

Merk: Choetech
|
  • Koop 25 voor €--,-- per stuk en bespaar -55%
Niet op voorraad
The quantity of 'USB-C naar HDMI adapter met metalen behuizing - 4K resolutie - 15CM kabel - Zwart' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode CHO-HUB-H05
EAN 6971824970524
Product informatie

Stijlvolle USB-C naar HDMI adapter met metalen behuizing 

Heb jij één van de nieuwste laptops met type-C poort en beschikt deze niet over een HDMI aansluiting? Dan is deze type-C naar HDMI adapter van Choetech het product dat je nodig hebt. Deze adapter zorgt ervoor dat jouw MacBook, Mi NoteBook Air, Huawei MateBook of Lenovo YOGA eenvoudig wordt voorzien van de handige HDMI poort, waardoor je via jouw laptop het beeld kunt spiegelen of met twee verschillende schermen kunt werken.

USB3.0 type-C

USB type-C is de allernieuwste aansluiting, dat uiteindelijk de traditionele USB3.0 type-A aansluiting zal vervangen. Verschillende nieuwe laptops en computers waaronder de nieuwste MacBooks beschikken al over de USB type-C aansluiting. Vaak zijn de type-A-, HDMI- en VGA poorten weggelaten voor een slanker design. Met de metalen type-C naar HDMI adapter van Choetech kun je vooralsnog een HDMI poort creëren.

4K ultra HD (resolutie tot 3840x2160@30Hz)

De type-C naar HDMI converter ondersteunt 4K ultra HD beeldkwaliteit. Kan jouw televisie of monitor 4K resoluties ondersteunen, dan blijft de beeldresolutie ook 4K ultra HD tijdens het spiegelen of het werken met twee verschillende schermen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen

De type-C naar HDMI adapter is gemaakt van hoogwaardige materialen, zowel aan de buiten- en binnenkant. Aan de binnenkant is een intelligente chip verwerkt, waardoor de transmissie prestaties zeer goed zijn. Daarnaast is het product voorzien van dik vertint koper en zijn de connectoren nikkel verguld voor een optimale aansluiting. De adapter is voorzien van een metalen behuizing met een zwarte matte finish, waardoor het perfect in iedere omgeving past.

Compatibiliteit

De type-C naar HDMI adapter van Choetech is compatibel met alle Windows versies, Linux en Mac zonder driver. Maak van jouw type-C poort een HDMI aansluiting zodat je jouw televisie, monitor of projector aan kunt sluiten. Onder andere ook compatibel met:

- Samsung Galaxy S8
- 2015 MacBook
- Google Chromebook Pixel
- HUAWEI MateBook
- Lenovo Yoga 900 13
- Yoga900 V01
- Dell XPS 13 9350

Opmerkingen:

1. Een HDMI-kabel (niet meegeleverd) is vereist om de adapter op een display aan te sluiten.
2. 4K-resolutie vereist een 4K-uitgeruste bron, HDMI-kabel en 4K-output.
3. Deze adapter biedt geen ondersteuning voor USB-C smartphones en tablets, omdat de meeste werken met MHL-oplossing of Slimport-oplossing in plaats van DP alt-modus.
4. Gebruik voor het beste resultaat een korte HDMI-kabel.
5. Het wordt aangeraden deze adapter niet te gebruiken met de Lenovo Yoga 910.
6. Let op: deze adapter is niet geschikt voor de MacBook Pro 2017.

Productspecificaties:

✔ Output: 1x HDMI.
✔ Input: 1x USB3.0 type-C.
✔ Ondersteunt 4K – 3840 x 2160 @30Hz.
✔ Materiaal: metalen behuizing.
✔ Compatibel met TV, monitor en projector.
✔ Ondersteunt: Windows, Linux en Mac OS.
✔ Intelligente chip.
✔ Geen driver benodigd.
✔ Kleur: zwart.
✔ Lengte kabel: 15 cm.
✔ Gewicht: 26 gram.
✔ Productafmetingen: 49mm x 23mm x 12mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!