USB-C Hub met 3x USB-A poort en kaartlezer

  • Koop 10 voor €--,-- per stuk en bespaar 6%
Op voorraad (11)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode YPC701
EAN 6954685733255
Product informatie

5-in-1 aansluitende USB 3.0 type-C hub

Beschik jij over een laptop met USB-C aansluiting en wil je graag gebruik kunnen maken van meerdere USB-A aansluitingen? Dan is deze stijlvolle USB3.0 Type-C hub het product dat je nodig hebt. Door de hub aan te sluiten op jouw Type-C aansluiting van bijvoorbeeld je MacBook, creëer je drie USB-aansluitingen. Erg handig als je laptop er nog helemaal niet van was voorzien of als je meer randapparatuur wilt aansluiten! Naast dat je eenvoudig (extra) USB-poorten creëert, voorzie je jouw laptop direct van een Micro-SD en SD/TF kaartlezer.

3x USB 3.0 poorten

Door deze aluminium hub aan te sluiten op de USB-C aansluiting van jouw laptop, creëer je drie (extra) USB-poorten. Deze zijn allen voorzien van een chip, waardoor de prestaties geoptimaliseerd worden. Door de USB 3.0 SuperSpeed technologie, kunnen er overdrachtssnelheden tot wel 5Gbps behaald worden.

Micro-SD en SD/TF kaartlezer

Wat erg handig is aan deze multifunctionele Type-C hub, is dat er ook twee kaartlezers in zijn verwerkt. De ene kaartlezer ondersteunt Micro-SD kaarten, terwijl de ander SD/TF kaarten kan lezen. Ideaal voor als jouw laptop of computer niet over een kaartlezer beschikt.

Stijlvol en compact

De zilveren aluminium hub is afgewerkt met een matte finish. Hierdoor ziet de hub er stijlvol uit en past hij goed in een “Mac Style”- of andere omgeving. De USB-C hub met kaartlezer is compact en sluit mooi aan op de laptop.

Productspecificaties:

✔ USB 3.0 USB-C hub.
✔ Input: USB-C.
✔ Output: 3x USB3.0 Type-A, 1x Micro SD & SD/TF kaartlezer.
✔ Ondersteunt: Windows, Linux en Mac OS.
✔ Materiaal: aluminium.
✔ Sluit mooi aan op de laptop.
✔ Conform: CE/FCC/RoHS.
✔ LED-indicator.
✔ Kleur: zilver.
✔ Gewicht: 18 gram.
✔ Productafmetingen: 84.7mm x 22.5mm x 8.3mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!