Compacte USB Micro SDHC (High Capacity) Kaartlezer voor uw Notebook, laptop of computer - Blauw

Merk: Dolphix
|
Op voorraad (1342)
Artikelcode YPU206
EAN 8719322488909
Product informatie

USB Micro SD cardreader

Beschikt u over een laptop, notebook of computer met type-A poorten, maar niet over een kaartlezer? En zou u graag uw foto’s en andere documenten willen overplaatsen van een Micro SD kaart naar uw laptop of notebook? Dan is deze compacte Micro SDHC USB kaartlezer het product dat u kunt aanschaffen. U kunt alle Micro SD kaartjes in de USB kaartlezer bevestigen, waarna u deze in uw laptop, notebook of computer steekt. Alle documenten worden vanaf nu uitgelezen.

Hang hem aan uw sleutelbos

Wat erg handig is aan de Dolphix USB 2.0 Micro SDHC kaartlezer, is dat er een mogelijkheid is om hem als sleutelhanger te gebruiken. Waar u dus ook heen gaat, overal kunt u de kaartlezer in gebruik nemen. Dit is ideaal voor op school, kantoor of eventueel voor op vakantie. Door het zeer compacte formaat en het lichte gewicht past hij goed bij iedere sleutelbos. Uiteraard is het product ook gemakkelijk in uw zak of tas mee te nemen.

Geen driver nodig

Er is geen driver nodig om deze USB Micro SD cardreader in gebruik te nemen. U plugt simpelweg de SD kaart in de kaartlezer, deze sluit u aan op de computer en het zal direct gelezen worden. Dit product van Dolphix werkt dus op ieder besturingssysteem.

Productspecificaties:

✔ Input: USB 2.0 Type-A.
✔ Overdrachtssnelheid: 480Mbps.
✔ Materiaal: warmtebestendig ABS kunststof.
✔ Geschikt voor alle Micro SD (High Capacity) kaarten.
✔ Ideaal om aan uw sleutelbos te hangen.
✔ Kleur: blauw.
✔ Gewicht product: 2 gram.
✔ Gewicht verpakking: 14 gram.
✔ Productafmetingen: 32mm x 15,5mm x 7,7mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!