TV projector dock met fan voor Nintendo Switch OLED - Zwart

Op voorraad (100)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode YGN762-B
EAN 8720088762684
Product informatie

TV projector dock met fan voor Nintendo Switch OLED - Zwart

Multifunctioneel TV Dock voor Nintendo Switch en Switch Oled. Laadt je console op en tegelijkertijd kan het gebruikt worden als projector hub. Tijdens het opladen kan de console natuurlijk gebruikt worden. De Dock heeft 3 USB poorten waarvan 1x USB 3.0 en 2x USB 2.0. Deze poorten kunnen onder andere gebruikt worden om 3 bedrade controllers voor de Switch aan te sluiten om zo de multiplayer ervaring te verbeteren.

Plug & play, geen drivers benodigd! Gebruik de HDMI socket om een televisie of HDMI beeldscherm aan te sluiten. Zo kun je het scherm van de Switch Oled naar je televisie casten en op een groot scherm spelen zonder dat je de originele Dock hoeft mee te nemen. Deze dock is voorzien van een koelfan om de warmte van de Switch Oled te koelen om tijdens de meest intense game momenten de console temperatuur op peil te houden.

Let op: deze TV dock heeft een USB-C input poort voor het opladen van de console en het voorzien van stroom van de dock. Er wordt geen Netstroom adapter mee geleverd, de originele Nintendo Switch Oled netstroom adapter of een third party model kan worden gebruikt om de TV dock werkzaam te krijgen.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!