Telefoonhouder voor fiets - geschikt van 50 tot 80mm - zwart

Op voorraad (47)
Artikelcode YMO-B4-B
EAN 8720088760062
Product informatie

Telefoonhouder voor op de fiets


Met deze praktische telefoonhouder kun je jouw telefoon gemakkelijk aan je stuur bevestigen en raak je nooit meer de weg kwijt. Nu je tegenwoordig niet meer met je telefoon in je hand mag fietsen, is het wat lastig om onderweg de navigatie te gebruiken. Met deze telefoonhouder voor op je fiets is dat verleden tijd. 

Telefoonhouder voor fiets, kinderwagen en diverse scooters

De telefoonhouder is niet alleen te koppelen aan een stuur van een fiets, maar ook aan bijvoorbeeld de kinderwagen of een scooter. Plaats de houder op het stuur en je kunt iedere telefoon met een breedte van 50mm tot 80mm erin plaatsen. Je zult vanaf nu nooit meer de weg kwijt raken en je loopt geen risico op een bekeuring omdat je toch even snel je navigatie bekijkt. 

360 graden te draaien

De telefoonhouder voor op de fiets is 360 graden te draaien. Zo kun je je telefoon verticaal plaatsen, maar ook horizontaal. Plaats je smartphone op de gewenste manier in de houder. 

Extra beveiliging door rubberen bandjes

De telefoon is gemakkelijk in de houder te klemmen. Het is natuurlijk te begrijpen dat het riskant is om een telefoon tijdens een hobbelige fietsrit aan je stuur te plaatsen. Met deze telefoonhouder hoef je niet bang te zijn dat je telefoon uit de houder valt. Je kunt de telefoon namelijk nog beter vastzetten in de houder door de rubberen bandjes om je scherm heen te plaatsen. Je telefoon kan vanaf nu geen kant meer op. 

Productspecificaties:

✔ Soort product: telefoonhouder voor de fiets.
✔ Materiaal: ABS.
Rubberen bandjes voor nog betere grip.
✔ Geschikt voor smartphones van 50 tot 80mm breed. 
360 graden te draaien. 
✔ Ook geschikt voor o.a. een kinderwagen of andere voertuigen met een stuur. 
✔ Ideaal om je navigatie te gebruiken tijdens het fietsen. 
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 116 g.

 

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!