Telefoonhouder voor fiets - 45 tot 110 mm - zwart

Op voorraad (91)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode YMO-B-14
EAN 8720088760086
Product informatie

Stevige telefoonhouder voor op de fiets


Met deze handige telefoonhouder kun je jouw telefoon gemakkelijk aan je stuur bevestigen. Je kunt vanaf nu gemakkelijk je navigatie bekijken terwijl je onderweg bent en dus raak je niet meer de weg kwijt. Nu je tegenwoordig niet meer met je telefoon in je hand mag fietsen, is het wat lastig om onderweg de navigatie te gebruiken. Met deze telefoonhouder voor op je fiets is dat verleden tijd. 

Telefoonhouder voor op de fiets, de kinderwagen of aan een ander stuur

De telefoonhouder is niet alleen te koppelen aan een stuur van een fiets, maar ook aan bijvoorbeeld de kinderwagen of een scooter. Plaats de telefoonhouder gemakkelijk en zonder gereedschap aan het stuur en je kunt iedere telefoon met een breedte van 45mm tot 110mm erin plaatsen. Vanaf nu kun je handsfree videobellen en navigeren. 

360 graden te draaien

De telefoonhouder voor op de fiets is 360 graden te draaien. Zo kun je je telefoon verticaal plaatsen, maar ook horizontaal. Plaats je smartphone op de gewenste manier in de houder. Door de telefoon in de juiste richting te kunnen draaien, voorkom je eventuele weerkaatsing van de zon en heb je altijd goed zicht op jouw telefoon tijdens het navigeren.

Extra beveiliging door antislip 

De telefoon is gemakkelijk in de houder te klemmen. Het is natuurlijk te begrijpen dat het riskant is om een telefoon tijdens een hobbelige fietsrit aan je stuur te plaatsen. Met deze telefoonhouder hoef je niet bang te zijn dat je telefoon uit de houder valt. Je kunt de telefoon namelijk stevig vastklemmen in de houder terwijl de armen de telefoon strak omklemmen. De achterkant van de telefoonhouder voor de fiets is voorzien van antislip materiaal, waardoor de telefoon goed blijft zitten. Ook is de onderkant van de houder voorzien van een standaardje, waar je de telefoon op kunt plaatsen. 

Gemakkelijk te monteren en los te koppelen

De telefoonhouder bestaat uit een klem voor aan het stuur en een telefoonhouder zelf. De klem/standaard is om een stuur te plaatsen met een dikte vanaf 5mm tot 50mm. Zodra je deze hebt gemonteerd, zit hij erg stevig vast. Je kunt hierna gemakkelijk de houder vastklikken in de standaard. Gebruik je de fiets niet? Dan kun je de houder er ook vanaf halen. Als je de fiets parkeert, kun je de houder zelf ook loskoppelen zodat deze niet eraf gehaald kan worden.

Productspecificaties:

✔ Soort product: telefoonhouder voor de fiets.
✔ Materiaal: ABS.
✔ Antislip materiaal voor betere grip.
✔ Geschikt voor smartphones van 45mm tot 110mm breed. 
360 graden te draaien. 
✔ Ook geschikt voor o.a. een kinderwagen of andere voertuigen met een stuur. 
✔ Ideaal om je navigatie te gebruiken tijdens het fietsen. 
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 142 g.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!