MFi USB-A naar Lightning laadkabel - 1.8M

Merk: Choetech
|
Op voorraad (6)
Artikelcode CHO-IP0027
EAN 6971824971743
Product informatie

USB Type-A naar Lightning laadkabel van 1.8M - zwart

Als je op zoek bent naar een krachtige USB Type-A naar Lightning kabel waarmee je jouw apparaat met Lightning interface (iPhones van Apple) kunt opladen, dan is dit het product dat je nodig hebt. Je kunt met deze sterke kabel van Choetech jouw Lightning apparaten gemakkelijk, veilig en snel opladen. De 180 centimeter lange kabel gemaakt van TPE ondersteunt maar liefst 2.4A, waardoor je niet alleen een smartphone, maar ook een tablet kunt opladen.  

MFI = Made For Iphone

2.4 ampere

De zwarte Lightning kabel van Choetech ondersteunt 2.4 ampère. Er kunnen dus niet alleen smartphones, maar ook andere 5V apparaten waaronder tablets gemakkelijk worden opgeladen door middel van deze oplaad- en datakabel.

Fast Charge technologie

De laadkabel is voorzien van de Fast Charge technologie. Doordat de connectoren met antioxidant en nikkel verguld zijn en door het extra dikke zuurstofvrije koperdraad kunnen je apparaten tot wel 30% sneller worden opgeladen. Doordat het product van zeer hoogwaardige materialen gemaakt is worden er optimale prestaties geleverd, is er een stabiele connectie en beschikt de sterke laadkabel over een langere levensduur. 

Hoogwaardige materialen

Doordat de USB naar Lightning kabel gemaakt is van TPE materiaal, is hij bestendig tegen buigen en knikken. De kans op beschadigingen aan de kabel is hierdoor klein, waardoor de levensduur van het product langer is. Daarnaast zorgt het TPE materiaal voor een goede warmtebestendigheid. 

Compatibiliteit

Je kunt de Choetech USB Type-A naar Apple Lightning laadkabel gebruiken om jouw apparaat met Lightning interface op te laden of te koppelen aan je laptop of computer. Vanaf de iPhone 5 tot en met de meest recente iPhone is er een Lightning interface.

Productspecificaties:

✔ USB Type-A naar Lightning laadkabel.
✔ Materialen: TPE.
✔ Ondersteunt: 2.4A.
✔ Fast Charge technologie.
✔ Nikkel vergulde connectoren, goud vergulde pins, zuurstofvrij koperdraad.
✔ Duurzaam.
✔ Compatibel met apparaten met Lightning aansluiting.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht:  25 gram.
✔ Kabellengte: 180 cm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!