Sega Saturn naar HDMI converter kabel

Merk: Dolphix
|
Op voorraad (10)
Artikelcode YPC426
EAN 8720088761175
Product informatie

Sega Saturn naar HDMI converter kabel

Dankzij deze Sega Saturn naar HDMI converter kabel kan je genieten van classic Sega Saturn games op een 4K televisie. Converteer en upscale de analoge RGB-signalen van de Sega Saturn naar digitale HDMI-signalen. Geniet van een uitstekend signaal, meer gedefinieerde kleuren, een hoge resolutie en scherpere details. Speel weer retro games op moderne HD TV’s, monitoren of projectoren.

Sluit gemakkelijk jouw Sega Saturn aan op een moderne televisie!

Wil jij binnen een paar seconden jouw retro Sega Saturn aansluiten op een HD televisie, monitor of projector? En wil jij retro games spelen zoals Daytona USA, Sonic R, Panzer Dragoon of Virtua Fighter? Dat kan dankzij deze SS naar HDMI converter!

Hoe werkt het aansluiten van de SS naar HDMI converter kabel?

Sluit de converter aan op de Sega Saturn. Gebruik een eigen HDMI-kabel om de converter aan te sluiten op een HD TV, monitor of projector. Gebruik het liefst een HDMI-kabel met een maximale lengte van 5 meter om de beste kwaliteit te behouden. Vervolgens sluit je de converter aan op het netstroom via een 5V adapter om de Sega Saturn naar HDMI converter te voeden. Dit kan ook via een USB-poort of een eigen powerbank.

Let op: de HDMI kabel en een 5V adapter worden niet meegeleverd.

Schakelaar 720P / 1080P @50Hz / 60Hz

De Sega Saturn naar HDMI adapter ondersteunt 4:3 en 16:9 (720p en 1080p). Je kunt met de schakelaar kiezen voor zowel 720p of 1080p, waardoor de prestaties worden verbeterd. Het startscherm is 16:9 en kan naar behoefte worden ingesteld op 4:3. De SS naar HDMI converter zorgt voor een kwalitatieve 1080p output via HDMI, waardoor de kleurovergangen, auto-detect en auto-convert worden verbeterd, maar ook het dynamische bereik wordt uitgebreid. Laat video tot leven komen met de scherpste HD beelden.

Handmatige afstelling op de TV

De Sega Saturn naar HDMI converter kabel is speciaal gekalibreerd voor de Sega Saturn. De uiteindelijke output hangt echter niet alleen af van de kwaliteit van de converterkabel, maar ook van de games die je speelt en de kwaliteit van de televisie. Probeer de achtergrondverlichting, helderheid, dynamische instelling of parameters op de televisie aan te passen als je de weergave nog wilt verbeteren.

Productspecificaties:

✔ Artikelcode: YPC426.
✔ Soort product: Sega Saturn naar HDMI converter.
✔ Input: Sega Saturn.
✔ output: 1x HDMI
✔ HDMI-uitgang: 720P / 1080P @50Hz / 60Hz.
✔ Plug & play.
✔ Geschikt voor het omzetten van analoog videosignaal naar HD.
✔ Externe voeding: via meegeleverde USB-kabel.
✔ Stroomverbruik: max. 5W.
✔ Exclusief stroomadapter en HDMI kabel.
✔ Kabellengte: 15 cm.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 38 gram.
✔ Productafmetingen: 83mm x 36mm x 17mm.
✔ In de verpakking: Sega Saturn naar HDMI adapter, USB kabel en handleiding.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!