SCART naar HDMI converter met kabel - 1080P / 720P @ 60Hz

Merk: Dolphix
|
Op voorraad (8)
Artikelcode YPC424
EAN 8720088761151
Product informatie

SCART naar HDMI converter met kabel

SCART naar HDMI converter waarmee je de analoge SCART ingang converteert naar een HDMI uitgang (HD, 720p/1080P @60Hz). Geniet dankzij deze SCART naar HDMI converter van een realistischer HD-beeld. Sluit een dpd-speler of game console met SCART interface aan op de SCART ingang van de converter en koppel het dankzij een HDMI kabel aan een TV of andere monitor met HDMI output.

Let op: deze SCART naar HDMI werkt één richting op: dus geen HDMI naar SCART. Bekijk hier onze HDMI naar SCART converter met kabel.

SCART naar HDMI converter met brede compatibiliteit

De SCART naar HDMI converter zet een analoog videosignaal van een dvd-speler, Set-Top Box, Blu-Ray speler, Sky of andere apparaten zoals game consoles met SCART output om naar een 720p of 1080p HD (@60Hz) videosignaal. Laat analoge videobeelden tot leven komen en geniet van scherpe en realistische HD-beelden. De SCART naar HDMI converter met kabel ondersteunt PAL, NTSC3.58, NTSC4.43, SECAM, PAL/M, PAL/N standaard tv-formaten invoer en HDMI 1080P of 720P uitvoer (HDMI 1.3).

Hoe gebruik je de SCART naar HDMI converter?

De SCART naar HDMI converter is simpelweg plug and play. Er is geen driver nodig. Sluit je SCART-apparaat aan op de SCART naar HDMI converter met kabel. Sluit de meegeleverde USB-kabel aan op een 5V-1A stroomadapter (niet meegeleverd) of een USB-poort van een TV of computer. Wanneer de SCART naar HDMI converter van stroom is voorzien, brandt er een LED-indicator. Gebruik vervolgens een HDMI naar HDMI kabel (niet meegeleverd) om de converter op een HD-apparaat met HDMI output aan te sluiten. Denk aan een HD Televisie of een andere monitor.

Productspecificaties:

✔ Artikelcode: YPC424.
✔ Productsoort: SCART naar HDMI converter met kabel.
✔ SCART input: PAL, NTSC3.58, NTSC4.43, SECAM, PAL/M, PAL/N.
✔ HDMI output: 1080p / 720p @60Hz.
✔ Externe voeding: via meegeleverde USB-kabel.
✔ Niet meegeleverd: HDMI 1.3 kabel / 5V-1A adapter.
✔ Plug & play.
✔ Geschikt voor het omzetten van analoog videosignaal naar HD.
✔ Voor DVD-speler, game consoles en andere apparaten met SCART interface.
✔ Aan te sluiten op HD TV/monitor met HDMI output.
✔ Geniet van scherpe en realistische beelden.
✔ Max. current: 350mA.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 78 gram.
✔ Productafmetingen: 83,2 x 36,6 x 14,6 mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!