Nintendo 64 Tribute Controller met USB-aansluiting voor PC – Rood

Merk: retro-bit
|
Niet op voorraad
The quantity of 'Nintendo 64 Tribute Controller met USB-aansluiting voor PC – Rood' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode RET00155-USB-RD
EAN 7350002937716
Product informatie

Tribute Nintendo 64 controller met USB-aansluiting - Rood

De Tribute 64 controller is speciaal gemaakt voor mensen die niet kunnen wennen aan het ontwerp van de N64 controller met originele "M" vorm. De Retro-Bit Tribute64 controller wijkt dan ook af van het ontwerp van de originele N64 controller, waarbij een aantal knoppen verplaatst zijn voor een fijnere game-ervaring en betere ligging in de hand. De Tribute N64 controller biedt ruimte aan de achterkant om een Memory Pak of Rumble Pak te plaatsen. 

USB-aansluiting voor een gave game-ervaring op de computer

De N64 controller van Retro-Bit beschikt over een USB-kabel met USB-male aansluiting. Hierdoor kun je via een emulator console games op de computer spelen met de Tribute Nintendo 64 controller van Reto-Bit. Geniet van een optimale game-ervaring! Je kunt de controller ook aansluiten op game-consoles met een USB-A poort. 

Hoogwaardige analoge joystick

Een zeer belangrijk onderdeel van de Tribute Nintendo 64 controller is de kwalitatieve analoge stick. Deze is met zorg vormgegeven en gemaakt en voldoet aan de meest strenge kwaliteitseisen. Een van de belangrijkste punten voor een analoge joystick, is het bereik van de "dead zone". Deze dead zone helpt gamers bij de gevoeligheid en nauwkeurigheid van de joystick. Zo geldt dat hoe hoger de dead zone is, hoe accurater de controller reageert op de acties tijdens het gamen. De originele N64 in "M" vorm beschikt over een dead zone van 80. Deze Tribute64 controller is voorzien van een dead zone van maar liefst 120. 

Goede grip door ergonomisch design

Het ontwerp van de Tribute Nintendo 64 controller van Retro-Bit is zo geoptimaliseerd dat deze veel fijner in de hand ligt dan de originele N64 controller. De Z-trigger is op deze controller te vinden als linker-en rechterschouder buttons. Hierdoor voelt de controller aan als de controllers van tegenwoordig en is er meer grip. De D-pad zit op de plek waar eerst de analoge joystick zat. De A en B buttons zijn ook iets verplaatst ten opzichte van het originele N64 design, wat maakt dat je overal gemakkelijker bij kunt. 

Productspecificaties:

✔ Type: RET00155-USB-RD.
✔ Artikelsoort: Retro-Bit Tribute Nintendo 64 controller.
✔ USB-aansluiting om te gamen via de computer. 
✔ Comfortabel ontwerp.
✔ Compatibel met N64 console.
✔ Te gebruiken met originele Transfer en Memory Pak. 
✔ Hoogwaardige en nauwkeurige analoge stick.
✔ Dead zone van 120. 
✔ Verplaatste D-Pad voor beter bereik. 
✔ Dual-Z knoppen als schouder knoppen. 
✔ Kabellengte: 3 meter.
✔ Kleur: rood.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!