Powerbank 900mAh MFI voor Apple Watch - sleutelhanger

Merk: Choetech
|
Niet op voorraad
The quantity of 'Powerbank 900mAh MFI voor Apple Watch - sleutelhanger' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Artikelcode CHO-T313
EAN 6971824970227
Product informatie

Powerbank voor Apple Watch

 Met deze compacte powerbank kun jij overal je Apple Watch opladen. Vooral omdat de 900mAh powerbank tevens een sleutelhanger is en gemakkelijk aan je sleutelbos te hangen is. 

Apple MFI-gecertificeerd

De iWatch oplader is MFI-gecertificeerd (Made for Apple). Dit wil zeggen dat deze draadloze oplader door Apple is goedgekeurd als accessoire voor een Apple product. De MFI certificatie geeft aan, dat het gebruik van het product veilig is en er minder kans is op schade aan je Apple product, zoals in dit geval de Apple Watch.

Ingebouwde 900mAh batterij

De 900mAh oplaadbare Polymeer batterij met hoge dichtheid biedt voldoende stroom voor het opladen van je Apple Watch. De iWatch powerbank kan gemakkelijk thuis of op kantoor worden opgeladen via een eigen micro-USB kabeltje, waarna je de de powerbank kunt gaan gebruiken om buitenshuis je iWatch op te laden. Je kunt zorgeloos op ieder moment jouw Apple Watch voorzien van stroom terwijl je onderweg bent. 

Magnetisch ontwerp

De powerbank is voorzien van een magnetisch ontwerp. Hierdoor klikt jouw iWatch gemakkelijk vast aan de oplader en blijft deze goed op zijn plek liggen. 

Compatibiliteit

De iWatch-oplader kan veilig worden gebruikt voor de meeste Apple Watch-versies. Voorbeelden van ondersteunende horloges, zijn zowel de 38mm als 42mm Apple Watch, de Apple Watch Sport en Apple Watch Edition.

Overal mee naar toe te nemen door sleutelhanger-design

De 900mAh powerbank beschikt over een zeer handig ontwerp. Je kunt het compacte product namelijk gemakkelijk aan je sleutelbos bevestigen. Hierdoor kun je de powerbank altijd bij je dragen, bijvoorbeeld vanaf huis naar het werk of tijdens het reizen. 

LED-indicator

Met vier blauwe LED-batterijniveau indicatoren kun je gemakkelijk de resterende batterij-capaciteit van de iWatch-oplader bekijken. Hierdoor weet je precies wanneer de powerbank weer opgeladen dient te worden. 

Veilig opladen

De magnetische powerbank van Choetech beschikt over een multi-safety beveiligingssysteem. Hierdoor is het product en jouw Watch beveiligd tegen overladen, overspanning, te hoge temperaturen en overstroom. Er zal dus geen beschadiging optreden. 

Let op: het is belangrijk om het horloge te verwijderen zodra deze volledig is opgeladen. Het opladen van het horloge tijdens het slapen is niet verstandig. 

Productspecificaties:

✔ Type: CHO-T313
✔ Soort: powerbank voor iWatch.
✔ Interface: Micro-USB poort.
✔ Capaciteit batterij: 900mAh.
✔ Vermogen: 5V-1A.
✔ Materiaal: kunststof.
✔ MFI-gecertificeerd.
✔ Sleutelhanger design.
✔ Polymeer batterij.
✔ Geschikt voor Apple Watch: 38mm/42mm/Sport/Edition.
✔ LED-indicatoren.
✔ Draagbaar formaat.
✔ Beveiligd.
✔ Conform: MFI, CE, FCC, RoHS.
✔ Kleur: wit.
✔ Gewicht: 55 gram.
✔ Productafmetingen: 55mm x 55mm x 15mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!