Playstation 2 naar HDMI converter kabel

Merk: Dolphix
|
Niet op voorraad
The quantity of 'Playstation 2 naar HDMI converter kabel' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Artikelcode YPC428
EAN 8720088761199
Product informatie

Playstation 2 naar HDMI converter kabel

Dankzij deze PS2 naar HDMI converter kabel kan je genieten van classic PlayStation games op een 4K televisie. Converteer en upscale de analoge RGB-signalen van de PS2 naar digitale HDMI-signalen. Geniet van een uitstekend signaal, meer gedefinieerde kleuren, een hoge resolutie en scherpere details. Speel weer klassieke games op moderne HD TV’s, monitoren of projectoren.

Sluit gemakkelijk jouw PlayStation 2 aan op een moderne televisie!

Wil jij binnen een paar seconden jouw oude PS2 aansluiten op een HD televisie, monitor of projector? En wil jij populaire PS2 games spelen zoals Grand Theft Auto: San Andreas, Need for Speed, Spider Man of Dragon Ball Z? Dat kan dankzij deze PS2 naar HDMI converter!

Hoe werkt het aansluiten van de PS2 naar HDMI converter kabel?

Sluit de converter aan op de PlayStation. Gebruik een eigen HDMI-kabel om de converter aan te sluiten op een HD TV, monitor of projector. Gebruik het liefst een HDMI-kabel met een maximale lengte van 5 meter om de beste kwaliteit te behouden. Vervolgens sluit je de converter aan op het netstroom via een 5V adapter om de PS2 naar HDMI converter te voeden. Dit kan ook via een USB-poort of een eigen powerbank.

Let op: de HDMI kabel en een 5V adapter worden niet meegeleverd.

Schakelaar 720P / 1080P @50Hz / 60Hz

De PS2 naar HDMI adapter ondersteunt 4:3 en 16:9 (720p en 1080p). Je kunt met de schakelaar kiezen voor zowel 720p of 1080p, waardoor de prestaties worden verbeterd. Het startscherm is 16:9 en kan naar behoefte worden ingesteld op 4:3. De PS2 naar HDMI converter zorgt voor een kwalitatieve 1080p output via HDMI, waardoor de kleurovergangen, auto-detect en auto-convert worden verbeterd, maar ook het dynamische bereik wordt uitgebreid. Laat video tot leven komen met de scherpste HD beelden.

Handmatige afstelling op de TV

De PS2 naar HDMI converter kabel is speciaal gekalibreerd voor de Playstation 1/2/3. De uiteindelijke output hangt echter niet alleen af van de kwaliteit van de converterkabel, maar ook van de games die je speelt en de kwaliteit van de televisie. Probeer de achtergrondverlichting, helderheid, dynamische instelling of parameters op de televisie aan te passen als je de weergave nog wilt verbeteren.

Productspecificaties:

✔ Artikelcode: YPC428.
✔ Soort product: PS2 naar HDMI converter.
✔ Input: PS2.
✔ output: 1x HDMI
✔ HDMI-uitgang: 720P / 1080P @50Hz / 60Hz.
✔ Plug & play.
✔ Geschikt voor het omzetten van analoog videosignaal naar HD.
✔ Ook geschikt om aan te sluiten op PS1/PS3.
✔ Externe voeding: via meegeleverde USB-kabel.
✔ Stroomverbruik: max. 5W.
✔ Exclusief stroomadapter en HDMI kabel.
✔ Kabellengte: 15 cm.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 38 gram.
✔ Productafmetingen: 83mm x 36mm x 17mm.
✔ In de verpakking: PS2 naar HDMI adapter, USB kabel en handleiding.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!