Oplaadstation voor twee PlayStation 5 controllers - LED-indicator

Merk: OIVO
|
Niet op voorraad
The quantity of 'Oplaadstation voor twee PlayStation 5 controllers - LED-indicator' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Artikelcode YGP-5C201
EAN 6972861544372
Product informatie

Oplaadstation voor twee PlayStation 5 DualSense controllers

Sluit dit oplaadstation aan op jouw PlayStation 5 en laadt twee PS5 controllers snel en veilig op. Met dit oplaadstation kun je in 3 uur tijd beide PlayStation 5 controllers volledig opladen om vervolgens urenlang je favoriete games te spelen. Gebruik je maar één DualSense controller? Dan is deze in ongeveer 1,5 uur volledig opgeladen. Er worden USB-C dongles en een kabel meegeleverd. Gebruik dit oplaadstation om jouw PS5 controllers op te laden en om jouw controllers netjes op te bergen.

Snel opladen via 5V/1.5A

De DualSense controllers (let op, niet meegeleverd) worden opgeladen via 5V/1.5. Je kunt het laadstation gemakkelijk op de PlayStation 5 console aansluiten met de meegeleverde USB-C kabel van 80cm, maar het is ook mogelijk hier een eigen stroomadapter voor de gebruiken die minimaal 1.5A ondersteunt. Geen stroomadapter in de buurt of wil je de dongles niet via de PS5 opladen? Dan kan dit ook via een USB hub of PC.

Gemakkelijk in gebruik te nemen

De twee PlayStation 5 controllers zijn gemakkelijk op te laden met dit laadstation. Sluit allereerst het laadstation voor de PS5 controllers aan op de PlayStation 5, het netstroom met een adapter, een USB-hub of de computer. Vervolgens haal je twee USB-C dongles uit de slots. In totaal worden vier USB-C dongles meegeleverd zodat je er twee extra hebt. Plaats de USB-C dongles in de DualSense PS5 controllers en plaats deze op het oplaadstation. Jouw PS5 controllers worden nu snel en veilig opgeladen. 

LED-indicator

Het laadstation is voorzien van een goede LED-indicator. Zodra de PlayStation 5 controllers op het laadstation zijn geplaatst en opladen, knippert de indicator rood en groen. Zijn de controllers volledig opgeladen? Dan worden de icoontjes groen.

Beveiliging

Het is erg veilig om deze charging dock in gebruik te nemen. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en door de LED-indicator weet je altijd wanneer de controllers volledig opgeladen zijn. Zijn ze volledig opgeladen of gebruik je het laadstation niet? Dan kun je het product gemakkelijk uitschakelen door middel van de aan/uit schakelaar. Het laadstation is voorzien van een intelligente chip waardoor oververhitting, overspanning, overstroom of kortsluiting wordt voorkomen. Het product is voorzien van anti-slip pads, deze houden de PS5-controller oplader goed op zijn plaats.

Productspecificaties:

✔ Productsoort: oplaadstation voor twee PS5 controllers.
✔ Artikelcode: YGP-5C201.
✔ Materiaal: warmtebestendig ABS.
✔ Geschikt voor twee DualSense PS5 controllers.
✔ Opladen via 5V/1.5A.
✔ Aan te sluiten op PS5 console, adapter, USB laadhub of PC.
✔ LED-indicator om de laadstatus te volgen.
✔ Viervoudige bescherming tegen kortsluiting, oververhitting, lekstroom en overspanning.
✔ Inclusief USB-C kabel van 80cm.
✔ Inclusief 4 USB-C dongles (twee extra als back-up).
✔ Inclusief aan/uit schakelaar.
✔ Oplaaddtijd 1 controller: 1,5 uur.
✔Oplaadtijd 2 controllers: 3 uur.
✔ Kleur: wit.
✔ Gewicht: 150 gram.
✔ Productafmetingen: 172mm x 56mm x 46mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!