Oplaadstation met twee Joy-Pads voor Nintendo Switch / Oled

Merk: DOBE
|
Op voorraad (38)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode YGN774
EAN 6972520254598
Product informatie

Oplaadstation met twee Joy-Pads voor Nintendo Switch / Oled

Extra Joy-Cons nodig voor een multiplayer spel met 3 of 4 spelers? Deze set met 2 extra Joy-Cons en een oplaadstation bieden de oplossing. Standaard wordt de Nintendo Switch met twee Joy-Cons geleverd dus als je met drie of vier mensen samen wilt spelen of met twee personen ieders een linker en rechter Joy-Con wilt gebruiken, heb je extra Joy-Cons nodig. Deze uitbreidingsset biedt de oplossing!

Met batterij indicator en USB kabel

Om te weten hoever de Joy-Cons zijn opgeladen kan de batterij indicator op het oplaadstation worden geraadpleegd. De icoontjes geven aan of de batterij vol is of nog niet. Gebruik de meegeleverde USB-A male naar 2x USB-C male kabel om het oplaadstation van stroom te voorzien. (let op: geen stopcontact oplader meegeleverd). Product is verpakt in retail color box.

Functionaliteiten Joy-Pads

De meegeleverde Joy-Pads zijn voorzien van alle functies die je gewend bent van de originele variant. Schock effecten en 3D effecten zijn allemaal inbegrepen. Hoewel deze Joy-Pads van Dobe niet de originele variant zijn, kunnen ze toch een geweldige speelervaring opleveren.

Juridisch

Knoppen indeling en hantering vergelijkbaar met het origineel. 
Afbeeldingen kunnen afwijken van het daadwerkelijk geleverde product, alle vormen, namen en uiterlijke kenmerken wijken af van de beschermde beeld- en woordmerken van Nintendo, geen origineel product, geen verwarring wekkende gelijkenis met het origineel.   

 

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!