LED Frisbee (Flying Disk)

Niet op voorraad
The quantity of 'LED Frisbee (Flying Disk)' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Artikelcode LED05093
Product informatie
LED Frisbee (Flying Disk)

In het donker een potje frisbee spelen? Geen probleem met de LED Frisbee! Hij vliegt lang, recht en geeft licht!

Hoe leuk zal het wel niet zijn om te frisbeeën in het donker? Nou wij weten het al… Heeeel Leuk! De Led Flying Disk is namelijk een frisbee die net even anders is dan alle andere frisbees. Deze Frisbee beschikt namelijk over LED kleurenverlichting waardoor je nu ook ’s nacht of in de schemering helemaal los kan gaan met jouw frisbee skills! Vooral als het lekker weer is of op vakantie, dan kan je in de avond doorgenieten met een gezellig potje frisbee. Want nu kan je de frisbee namelijk ook in het donker zien! Dit dankzij de LED verlichting in de frisbee die licht geeft, wanneer je het lampje aandraait en je hem in de lucht gooit.
Ook voor de winter dolle pret, trek je warme winterjas aan en begin al mooi op tijd te gooien met de frisbee in het donker! vanaf 4 uur kan er al worden genoten van het spektakel dat deze led frisbee met zich mee brengt. 

Het LED lampje heeft 7 verschillende kleuren en verandert telkens van kleur in een ander ritme. De lampjes veranderen langzaam en gaan steeds sneller. Door de verschillende kleuren in de frisbee is het vooral leuk om in de avond te spelen, maar natuurlijk kan je ook overdag spelen met de frisbee. In de avond is het alleen veel spannender, mooier en spectaculairder! Ook leuk voor je hond, kan die eindelijk eens in het donker achter een frisbee aan rennen!


Kenmerken Lichtgevende Frisbee:

  • Buitenspel
  • 7 verschillende led kleuren
  • Materiaal: plastic
  • Incl. 2 lithium coin-cell battery
  • Diameter: 25cm
Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!