MagSafe iPhone 12/12 Pro hoesje met ingebouwde magneetring - siliconen - zwart

Merk: Choetech
|
Op voorraad (5)
Artikelcode CHO-PC0095-BK
EAN 6971824977950
Product informatie

MagSafe hoesje voor de iPhone 12 en iPhone 12 Pro

Wil jij jouw iPhone 12 of iPhone 12 Pro draadloos en magnetisch opladen via een MagSafe lader? Dat kan dankzij dit siliconen MagSafe hoesje! Dankzij de ingebouwde magnetische ring komt er een sterke bevestiging tot stand tussen de iPhone en een MagSafe oplader of MagSafe portemonnee. De oplader zit stevig vast aan je telefoon (ook tijdens het gebruik van je telefoon) en de Apple portemonnee zit veilig vast. Klik en klaar!

MagSafe hoesje gemaakt van hoge kwaliteit siliconen

Het MagSafe hoesje voor een iPhone 12 of iPhone 12 Pro is gemaakt van premium siliconen. Dit voorkomt dat de iPhone uit je handen glijdt of van tafel glijdt en het zorgt tevens voor een fijne, stevige grip. Het MagSafe hoesje / Magnetische hoesje voor de iPhone 12 beschikt over een 3-laags constructie van siliconen, waardoor het zeer stevig is en een fijne touch heeft.

Beveiliging

Het MagSafe hoesje voor de iPhone 12 / 12 Pro is bestand tegen krassen, vallen, stoten en schokken dankzij het hoogwaardige siliconen materiaal. Daarnaast is het MagSafe hoesje krasbestendig, anti-slip, zweetbestendig en verkrijgbaar in meerdere kleuren. De camera wordt goed beschermd door de verhoogde randjes en uitsparingen. Daarnaast bedekt dit siliconen MagSafe hoesje de gehele onderkant van de iPhone. Dit zorgt voor volledige bescherming. De binnenkant is voorzien van microvezel, wat ook voor goede bescherming zorgt.

Productspecificaties:

✔ Type: CHO-PC0095-BK.
✔ Soort: MagSafe hoesje voor iPhone 12/iPhone 12 Pro.
✔ Gemaakt van hoogwaardige siliconen.
✔ 3-laags siliconen.
✔ Kras- en valbestendig. 
✔ Uitmuntende bescherming.
✔ Ingebouwde magnetische ring.
✔ Laadt snel en efficiënt jouw iPhone op via MagSafe.
✔ Back-cover.
✔ Kleur: zwart.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!