HDMI naar SCART converter met kabel

Merk: Dolphix
|
Op voorraad (21)
Artikelcode YPC425
EAN 8720088761168
Product informatie

HDMI naar SCART converter met kabel

Wil jij een HD video- en audiosignaal converteren naar een analoog signaal? Dan kan dat met deze HDMI naar SCART converter! Sluit een oude televisie, monitor of projector met SCART aansluiting aan op de converter en zet het digitale signaal van een nieuwe console met HDMI-aansluiting om naar een analoog signaal. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe game-console, computer, laptop, smart box of HD camera met HDMI die je koppelt aan een oude TV, monitor of projector met SCART aansluiting.

HDMI en MHL naar SCART converter – brede compatibiliteit

Deze HDMI naar SCART converter zet digitale HDMI video- en audiosignalen om naar een composiet videosignaal en het FL/FR stereoaudiosignaal. Deze converter zet digitale HDMI signalen en MHL-signalen van de smartphone om in een analoog CVBS-signaal (480i / 578i). Hierdoor kan het signaal worden afgespeeld op CRT TV, VHS VCR, dvd-recorders et cetera. De HDMI naar SCART converter ondersteunt PAL en NTSC en beschikt over een switch om tussenbeide te schakelen. Wil je een smartphone aansluiten en foto’s, muziek of video’s afspelen op een oude TV? Dan is een eigen MHL kabel nodig.

Hoe gebruik je de HDMI naar SCART converter?

Gebruik de HDMI kabel om de HDMI-apparaat aan te sluiten op de HDMI naar SCART converter. Gebruik de geïntegreerde SCART kabel om de SCART output van de converter te koppelen aan de oude TV, monitor of projector met SCART-interface. Gebruik de PAL/NTSC switch op de converter om een CVBS-uitvoerformaat naar wens te selecteren. Koppel vervolgens de converter aan een DC 5V-1A adapter/USB-poort of powerbank (met de meegeleverde USB-kabel) en de converter is klaar voor gebruik.

Productspecificaties:

✔ Artikelcode: YPC425.
✔ Productsoort: HDMI/MHL naar SCART converter met kabel.
✔ SCART output: PAL, NTSC3.58, NTSC4.43, SECAM, PAL/M, PAL/N.
✔ HDMI input: 1080p / 720p @60Hz.
✔ Externe voeding: via meegeleverde USB-kabel.
✔ Niet meegeleverd: HDMI 1.3 kabel / 5V-1A adapter.
✔ Plug & play.
✔ Geschikt voor het omzetten van digitaal HD video- en audiosignaal naar een analoog signaal.
✔ Voor een TV, monitor of projector met SCART interface.
✔ Aan te sluiten op een computer, laptop, smartphone (MHL), game-console, smart box etc. met HDMI.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 78 gram.
✔ Productafmetingen: 83,2 x 36,6 x 14,6 mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!