HDMI 2.0 kabel - 4K @60 Hz - Ethernetondersteuning - 3D - 1 meter

Merk: UGREEN
|
Niet op voorraad
The quantity of 'HDMI 2.0 kabel - 4K @60 Hz - Ethernetondersteuning - 3D - 1 meter' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode UGR-10106
EAN 6957303811069
Product informatie

HDMI 2.0 kabel (Male-Male) met een lengte van 1 meter


Wil je graag een apparaat aansluiten op een beeldscherm, zoals bijvoorbeeld een laptop op een televisiescherm? Dan is dat mogelijk door middel van deze UGREEN HDMI 2.0 kabel met hoge kwaliteit. Via de HDMI 2.0 kabel wordt het signaal digitaal overgezet. Je kunt vanaf nu gemakkelijk alles vanaf de laptop op de televisie bekijken, zoals films en foto’s. Ook is deze HDMI kabel geschikt om een spelcomputer (denk aan PS3, PS4, XBOX360, XBOX One) aan te sluiten op de televisie. De HDMI 2.0 male naar male kabel ondersteunt tevens visuele 3D effecten en biedt Ethernetondersteuning.

HDMI 2.0 4K Ultra HD @60Hz

Met de nieuwste HDMI 2.0 is er ontzettend veel mogelijk op het gebied van beeld en geluid. Naast de 4K resolutie op 60Hz ondersteunt HDMI 2.0 ook tot 32 audiokanalen voor nog een beter surround geluid. Ondersteunen jouw apparaat/monitor geen HDMI 2.0? Dan zal de kwaliteit hetzelfde zijn als bij een HDMI 1.4 kabel (4K Ultra HD @30Hz). 

Hoge kwaliteit materialen

De connectoren van de UGREEN HDMI naar HDMI kabel (Male->Male) zijn goud verguld. Hierdoor is er extra bescherming tegen interferentie, werkt de aansluiting het beste en is de levensduur van het product langer. Ook door het verdikte en zuurstofvrije koper worden de prestaties geoptimaliseerd. De buitenkant is gemaakt van PVC, wat het een sterke kabel maakt die niet snel in de knoop zal geraken. Ook door het PVC materiaal is het een duurzaam product en biedt deze weerstrand tegen hoge en lage temperaturen. 

Productspecificaties:

✔ HDMI 2.0.
✔ 19 polig HDMI naar 19 polig HDMI.
✔ HDTV 1080p.
✔ Geschikt voor HDMI 2.0: 4K @ 60Hz / HDMI 1.4: 4K @30Hz.
✔ High Speed HDMI® (tot 18Gbps).
✔ HDCP.
✔ TMDS transmissie technologie.
✔ Ondersteunt visuele 3D effecten.
✔ Goud-vergulde connectoren.
✔ Verdikt en zuurstofvrij koper (Oxygen Free).
✔ Gemaakt van sterk PVC materiaal.
✔ Ethernet ondersteuning.
✔ Plug and play.
✔ Lengte: 1 meter.
✔ Kleur: zwart.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!