Game toetsenbord met 104 toetsen - RGB verlichting - Ergonomisch design - Metalen frame

Merk: iMice
|
Op voorraad (40)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode YGMGK9
EAN 8720088761076
Product informatie

Game toetsenbord met RGB verlichting metalen behuizing - 104 toetsen,

Speel jij regelmatig games op de computer en wil jij een echt game toetsenbord? Dan is dit game toetsenbord met RGB verlichting zeker iets voor jou! Verhoog of verlaag gemakkelijk het volume, demp het geluid, pas de helderheid van het beeldscherm aan en stel de achtergrondverlichting in naar wens. Of maak gebruik van andere toetsencombinaties om diverse taken te vergemakkelijken. Dit toetsenbord is brengt extra sfeer tijdens het spelen van games. 

Ergonomisch design

Dit stijlvolle game toetsenbord beschikt over een ergonomisch design. De toetsen zijn  fijn gepositioneerd, en de voetsteunen zijn verstelbaar. Het ergonomische design zorgt ervoor dat je urenlang kunt gamen zonder klachten te krijgen. Ideaal!

Sneltoetsen - toetscombinaties

Dit game toetsenbord met RGB verlichting beschikt over 12 multimedia sneltoetsen. Er zijn meerdere combinaties in te drukken om onder andere bewerkingen te voltooien, het volume te verlagen of te verhogen, de verlichting aan te passen en meer. Benieuwd naar welke toetsencombinaties zoal mogelijk zijn? Bekijk de combinaties in de afbeeldingen.

RGB verlichting

Het game toetsenbord is voorzien van gave regenboog RGB verlichting. Dankzij de verlichting past het toetsenbord perfect in een game-omgeving. De achtergrondverlichting is zeer kleurrijk en naar wens in te stellen. Doordat de toetsen gelaserd zijn en daar ook verlichting doorheen schijnt, is altijd in het donker te zien welke toets welke is. 

Hoogwaardige kwaliteit

Het gaming toetsenbord beschikt over een hoge kwaliteit. De toetsen zijn mechanisch, wat ervoor zorgt dat je vliegensvlug kan typen en acties kunt uitvoeren. De toetsen zijn gelaserd en hebben een goede veerkracht, wat zorgt voor een betere game-ervaring. Ook is het toetsenbord waterdicht en is het frame gemaakt van metaal.  

Productspecificaties:

✔ Productmodel: YGMGK9.
✔ Interface: USB.
✔ Producttype: game toetsenbord.
✔ Aantal toetsen: 104.
✔ RGB LED-verlichting (toetsen en achtergrond).
✔ Ergonomisch design.
✔ Ideaal game toetsenbord voor gamers.
✔ Plug and play.
✔ Materiaal: ABS en metaal.
✔ Ondersteunt door Linux, Mac OS, Windows en meer.
✔ Kabellengte: 1.5 meter.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 670 g.
✔ Productafmetingen: 450mm x 155mm x 38mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!