Game muis met extra cover - 7 knoppen - RGB verlichting - Instelbare DPI

Merk: iMice
|
Op voorraad (75)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode YGMT60
EAN 8720088760987
Product informatie

Game muis met RGB verlichting – tot 7200 DPI

Til je game-ervaring naar een hoger niveau met deze gave game muis met RGB verlichting. Deze bedrade gamemuis met 7 knoppen is ideaal voor tijdens het gamen. De zeven mechanische knoppen passen zich aan ieder soort spel aan en zorgen voor een snelle en gevoelige bediening. Dit zorgt voor de ultieme game-ervaring. Ook is de muis voorzien van een professionele game chip. De gamemuis beschikt over een linker- en rechtermuisknop, scrollwiel, DPI+ knop, DPI - knop, en twee knoppen om een pagina voor- en achteruit te laten gaan. 
Benieuwd waar de knoppen zich bevinden? Dit is terug te vinden in de afbeeldingen.

Ergonomisch ontwerp

Raak niet vermoeid tijdens het gamen als je gebruik maakt van deze game muis. Door het ergonomische ontwerp ligt de muis fijn in de hand, wat zorgt voor urenlang game-plezier! 

RGB-verlichting

De gamemuis met 7 knoppen is voorzien van RGB LED-verlichting. De verlichting is in 7 kleuren in te stellen, wat zorgt voor een geweldige gamesfeer. 

Aanpasbaar DPI-bereik

Met één druk op de knop kun je het DPI-bereik aanpassen. Deze optische technologie maakt elke klik nauwkeuriger, kostbaarder en responsiever. DPI is in te stellen in 1200/1600/2400/3200/4800/7200 DPI. Tijdens het gamen kun je het DPI-bereik omhoog en omlaag zetten. Wil je een moeilijke sniper shot nemen, dan kun je je DPI omlaag brengen. Je kunt ook direct weer je DPI omhoog stellen voor bijvoorbeeld een supersnelle flick. Ideaal! De standaard is 1200 DPI. Aan de kleur van de verlichting kun je zien wat de DPI is:

  • Geel: 1200 DPI ( standaard / surfen op internet)
  • Blauw: 1600 DPI (Dagelijks gebruik: kantoor/ontwerp)
  • Roze: 2400 DPI (Dagelijks gebruik: kantoor/ontwerp)
  • Groen: 3200 DPI (MOBA-spel (Multiplayer Online Battle Area))
  • Rood: 4800 DPI (FPS-game (first-person shooter / actiespel))
  • Lichtblauw: 7200 DPI (FPS-game (first-person shooter / actiespel))

Multimediamodus en kantoormodus

Door 5 seconden op DPI+ te drukken, kun je schakelen tussen multimediamodus en kantoormodus. Gebruik je de muis gewoon voor werk of om te surfen op het internet? Dan kun je de kantoormodus instellen. Wil je de ultieme game-ervaring, dan kun je de multimediamodus instellen. Wil je de instellingen weer terugzetten naar de andere modus? Dan kan dit ook weer pet de DPI + knop.

Magnetische honeycomb cover en extra gewichtjes

De game muis wordt geleverd met de standaard cover. Wil je dat de game muis over nog een uniekere uitstraling beschikt? Dan kan je de standaard cover vervangen door de honeycomb cover. De cover is magnetisch. Til voorzichtig de achterkant van de cover omhoog, haal de cover eraf en plaats de andere cover gemakkelijk op de muis. Ook kan het gewicht van de muis worden aangepast dankzij de meegeleverde gewichtjes.

Ingebouwd werkgeheugen

Er is een intern werkgeheugen van 32KB. Hierdoor kun je tot 4 configuraties opnemen. De geconfigureerde muis kan zonder driversoftware worden gebruikt.

Hoogwaardige materialen

De gamemuis is gemaakt van warmtebestendig ABS. De muis ligt erg fijn in de hand. Ook is de muis voorzien van een hoogwaardige gevlochten kabel met een lengte van 1.8 meter.

Productspecificaties:

✔ Soort: rechtshandige game-muis.
✔ Ergonomisch ontwerp.
✔ Kleur: zwart.
✔ RGB LED-verlichting.
✔ Aantal knoppen: 7.
✔ DPI: instelbaar 1200/1600/2400/3200/4800/7200 DPI.
✔ Levensduur: tot 8 miljoen klikken.
✔ USB-versie: 2.0.
✔ Multimediamodus of kantoormodus.
✔ 32KB intern werkgeheugen.
✔ Materiaal: warmtebestendig ABS.
✔ Inclusief 6 extra gewichtjes.
✔ Systeemondersteuning: Windows, Mac OS X.
✔ Kabellengte: 1,8m.
✔ Spanningswaarde: DC 5V, 100mA
✔ Productafmetingen: 130 x 65 x 42 mm.
✔ Gewicht: 140 gram.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!