Flexibel draadloos bluetooth toetsenbord universeel

Op voorraad (94)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode YPM041
Product informatie

Flexibel draadloos bluetooth toetsenbord

Typt u veel documenten of mailt u veel met uw tablet? Met dit wireless Bluetooh keyboard kan dit veel gemakkelijker en sneller! Daarnaast is het toetsenbord bestand tegen vocht dus mocht u uw koffie of thee over het toetsenbord gooien, geen zorgen!

Plaats uw tablet of smartphone op een bureau of tafel met bijvoorbeeld een van onze Multistand hoezen en typ snel lange stukken tekst zonder gebruik te hoeven maken van het on-screen keyboard. Dit is een volwaardig flexibel toetsenbord met duidelijke opstaande toetsen, zodat het typen natuurlijk aanvoelt.

Het draadloze keyboard heeft een in Nederland gebruikelijke QWERTY indeling en werkt op een ingebouwde Lithium accu.

De krachtige Bluetooth verbinding zorgt voor een optimaal bereik met uw tablet of smartphone. De aan/uit knop zorgt ervoor dat de batterijen alleen worden gebruikt wanneer u het toetsenbord nodig heeft. 

Dankzij de witte omlijning en het zwarte toetsenbord krijgt het geheel een mooie uitstraling. Het lichte gewicht en de mogelijkheid het toetsenbord op te rollen maken het mogelijk dat het toetsenbord gemakkelijk, samen met uw tablet, is mee te nemen.

Oplaadtijd: 3 uur
Standby tijd: 60 dagen
Levensduur accu: 60 uur

Opladen via meegeleverde Mini USB kabel. 

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!