Draadloze muis met RGB verlichting - oplaadbaar - 4 knoppen - Instelbare DPI - 2.4Ghz en Bluetooth

Merk: iMice
|
Op voorraad (19)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode YGME13
EAN 8720088760970
Product informatie

Compacte draadloze muis met RGB verlichting - zwart

Ben je op zoek naar een stille, compacte en stijlvolle draadloze muis? Dan is deze draadloze muis het product dat je nodig hebt! Deze kleine zwarte muis ligt fijn in de hand, is zeer stil en beschikt over stijlvolle RGB verlichting. Dankzij de DPI-switch kan het DPI-bereik van deze muis gemakkelijk worden aangepast, ideaal als je deze muis wilt gebruiken voor tijdens het gamen. Niet alleen kan de muis via de USB-ontvanger draadloos worden gebruikt (2.4Ghz), ook is hij te verbinden via Bluetooth. Er wordt een USB-laadkabel meegeleverd. 

Instelbaar DPI

Gebruik je deze muis op kantoor of tijdens het gamen? Dan is het erg fijn dat met één druk op de knop het DPI-bereik kan worden aangepast. De muis staat standaard ingesteld op 1200 DPI, deze kan dankzij de compacte DPI-switch worden omgezet naar 800 DPI of 1600 DPI. 

2.4Ghz en Bluetooth

Deze draadloze en oplaadbare muis kan met een laptop of computer worden verbonden via 2.4Ghz. Er wordt een USB-ontvanger meegeleverd, welke kan worden aangesloten op de USB-poort van het apparaat. Liever een verbinding tot stand brengen door middel van Bluetooth? Ook dat kan! 

Oplaadbaar, stil en comfortabel design

De zwarte oplaadbare en draadloze muis is erg fijn in gebruik. Hij ligt goed in de hand en is zeer stil. Ideaal als je op kantoor werkt met meerdere mensen. Zo is niemand snel afgeleid door klik- en scrollgeluiden en kan iedereen zich volledig focussen op het werk. De draadloze muis met RGB verlichting kan worden opgeladen met de meegeleverde micro-USB kabel. Een voordeel van deze muis? De laadpoort bevindt zich aan de voorkant. Hierdoor kan de muis ook tijdens het opladen gewoon gebruikt worden. De muis beschikt over een capaciteit van 500mAh en gaat na volledig opladen heel wat uren mee. Dankzij de energiebesparende modus gaat de muis vanzelf in slaapstand bij een tijd geen gebruik.

RGB verlichting: perfect voor in een game-omgeving

Deze compacte oplaadbare draadloze muis is niet alleen erg fijn in gebruik, ook beschikt hij over gave RGB verlichting. Alle kleuren van de regenboog komen voorbij! Door de RGB-verlichting past de muis perfect in een game-omgeving, maar het is ook erg leuk om wat extra sfeer te creëren op kantoor of op school. Deze draadloze muis met RGB verlichting is erg tof om cadeau te geven aan iemand.

Compatibiliteit

De zwarte draadloze en oplaadbare (game) muis is te gebruiken via de USB-ontvanger (2.4Ghz) en via Bluetooth. Niet alleen is de muis te verbinden met een laptop of een computer, maar ook met verschillende tablets, smartphones, smart TV's en andere apparaten met Bluetooth. De muis wordt ondersteunt door Windows en Mac OS X.

Productspecificaties:

✔ Productsoort: draadloze en oplaadbare muis.
✔ Artikelcode: YGME13.
✔ Aantal knoppen: 4.
✔ Met gave RGB verlichting.
✔ Comfortabel design.
✔ Extra stil en extra compact.
✔ Draadloos: 2.4Ghz en Bluetooth.
✔ Inclusief USB-ontvanger.
✔ DPI-bereik: instelbaar (800/1200/1600 DPI).
✔ Te gebruiken tijdens opladen.
✔ Inclusief micro-USB laadkabel.
✔ Capaciteit: 500mAh.
✔ Compatibel met: laptop, PC, tablet, smartphone, smart TV.
✔ Ondersteunt door: Windows, Mac OS X.
✔ Plug and play.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 68 g.
✔ Productafmetingen: 113mm x 57mm x 25mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!