Draadloze muis - 4 knoppen - 800/1200/1600 DPI - 10M - Zwart

Merk: iMice
|
Op voorraad (62)
Artikelcode YGME18
EAN 8720088760956
Product informatie

Draadloze muis met ergonomisch design

Deze 2.4Ghz draadloze muis is zeer geschikt om mee te werken. Til je game-ervaring naar een hoger niveau of werk comfortabel met de draadloze muis op kantoor. De draadloze muis garandeert een stabiele en efficiënte transmissie. De DPI is instelbaar met één druk op de knop en de muis beschikt over een ergonomisch design. Sluit het product gemakkelijk aan op de USB-poort van de laptop of computer en geniet van optimale prestaties. De muis heeft een draadloos bereik van 10 meter.

Instelbaar DPI

Met maar één druk op de knop kun je het DPI-bereik aanpassen. Deze optische technologie maakt elke klik nauwkeuriger, kostbaarder en responsiever. Je kunt het DPI-bereik instellen op 800, 1200 of 1600 DPI. 

Ergonomisch design

Deze stijlvolle game muis beschikt over een ergonomisch design. Door de curves rust je hand comfortabel tijdens het gamen of werken. Het oppervlak is gespoten met antislip rubberolie, waardoor de muis niet wegglijdt tijdens het gebruik. De linkerkant van de draadloze muis is voorzien van een 3D antislip groef, aan de rechterkant is een steun voor de pink en ringvinger.

Intelligente energiebesparing

De draadloze muis beschikt over ingebouwde intelligente energiebesparing. Gebruik je hem 5 minuten niet? Dan schakelt hij automatisch over naar de energiebesparende slaapmodus. Zodra je de muis weer gebruikt ontwaakt hij uit de slaapstand. Zo bespaar je energie en gaan de batterijen (2x AAA, niet meegeleverd) veel langer mee.

Plug and play

De draadloze muis werkt plug and play. Er wordt een USB-ontvanger meegeleverd, welke gemakkelijk op een USB-poort van een laptop of computer is aan te sluiten. Plaats de ontvanger, breng een verbinding tot stand tussen de muis en de computer en maak direct gebruik van de draadloze muis. Er is geen driver nodig.

Productspecificaties:

✔ Productsoort: draadloze (game) muis.
✔ Artikelcode: YGME18.
✔ Aantal knoppen: 4.
✔ Rechtshandig ontwerp.
✔ Ergonomisch design.
✔ Draadloos (2.4Ghz).
✔ Inclusief USB-ontvanger.
✔ DPI-bereik: instelbaar (800/1200/1600 DPI)
✔ Batterij: 2x AAA (niet meegeleverd)
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 64 g (zonder batterijen).
✔ Productafmetingen: 115mm x 80mm x 40mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!