Controller grip voor Nintendo Switch - Zwart

Merk: DOBE
|
Niet op voorraad
The quantity of 'Controller grip voor Nintendo Switch - Zwart' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode YGN771
EAN 6972520253195
Product informatie

Controller grip voor Nintendo Switch - Zwart

Speel op je Nintendo Switch als nooit te voren met deze controller grip voor de originele Nintendo Switch Console (niet geschikt voor de OLED variant). Schuif de Switch console in de grip en sluit de USB-C poort aan op de USB-C poort van de console. De controller is nu van stroom voorzien en kan direct gebruikt worden. 

Twee motor vibration en 6-assen

De grip heeft twee joypads en twee joysticks, deze werken net zoals je gewend bent van een normale controller en zijn tevens voorzien van de twee motor vibration functie. Daarnaast hebben de joysticks de bekende 6-assen technologie om de echte 3D besturing te realiseren die je verwacht. Je krijgt dus echt de game ervaring die past bij een draadloze controller met vibratie functie. De USB-C poort aan de onderzijde is PD (Power Delivery) compatibel en kan gebruikt worden om de console snel op te laden wanneer dit nodig is.  

Inclusief draagtas en game storage box

De game grip controller wordt geleverd inclusief handige draagtas waar dus ook je Nintendo Switch console in past. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het apart meenemen van de controller grip.
Daarnaast is er ook een game opslag case voor 4 Nintendo Switch game cartridges en zijn er 2 extra thumbsticks covers inbegrepen in deze set. 

Let op: de afgebeelde Switch Console is niet inbegrepen in dit product

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!