Controller grip voor Nintendo Switch Oled

Merk: DOBE
|
Op voorraad (8)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode YGN781
EAN 6972520254260
Product informatie

DOBE TNS-1125 Draadloze Bluetooth Gamepad Joystick Controller voor Switch OLED Game Console - Dual Axis Gyro Motor - Vibratie - In-Line Game Handle Grip met 3 Formaat Thumb Stick Cap - Plug-and-Play Joypad

De grip-handgreep voor de Nintendo Switch Oled is een speciale gamepad voor de NS-OLED gameconsole. Het wordt direct op de handgreep geïnstalleerd, wat de grip kan verbeteren. De handgreep maakt automatisch verbinding na het invoegen van de console. Met twee vibratiemotoren en een oplaadinterface, biedt het ondersteuning voor systeemupgrades en andere functies. Compatibel met de originele voedingsadapter of standaard 15V PD-laadprotocol.

Algemene knopinstellingen:

(Het lampje brandt niet als de programmeerfunctie niet is ingesteld. Deze programmeerkaart heeft een geheugenfunctie, en de laatste instelling kan nog steeds worden gebruikt na het uitschakelen en opnieuw opstarten.)

  1. Druk op de "+" en de te instellen knop aan de achterkant zoals "M1". Het witte indicatielampje van de schermopnameknop knippert langzaam om aan te geven dat de programmeermodus is ingeschakeld.

  2. Druk op de functietoets die moet worden ingesteld, en het witte indicatielampje van de schermopnameknop knippert snel, wat aangeeft dat de te instellen functietoets is geselecteerd.

  3. Druk opnieuw op de aangepaste toets "M1", en er zal een wit indicatielicht van de schermopnameknop zijn dat de toets met succes is aangepast.

(Aangepaste toetsen: M1, M2, M3, M4 worden op dezelfde manier ingesteld, en M1, M2, M3, M4 hebben geen fabrieksinstelling. Wanneer u de toet instellingen "M1" invoert, kunt u op M1 drukken om de instelling te voltooien, en andere toetsen kunnen de instelling niet voltooien.)

  1. Aangepaste functies die kunnen worden ingesteld: A-knop, B-knop, X-knop, Y-knop + knop, A-knop + knop, L-knop, R-knop, ZL-knop, ZR-knop, "Kruis" knop (omhoog, omlaag, links en rechts), L3-knop (druk op de linke knop van de 3D-joystick), R3-knop (druk op de rechterknop van de 3D-joystick).

  2. Het wissen van de functie van een enkele aangepaste toets: Druk op "-" en de overeenkomstige aangepaste toets ("M1/M2/M3/M4") om te wissen. Wanneer de overeenkomstige toets is opgeslagen, blijft het LED-lampje van de schermafbeelding constant branden, wat kort het achterlicht wist.

(Aangepaste toets: M1, M2, M3, M4 hebben dezelfde wis-methode.)

  1. Het wissen van de functies van alle aangepaste toetsen: Druk op "+" Lang 5 seconden, het witte indicatielampje van de schermopnameknop gaat uit, wat aangeeft dat alle aangepaste toetsfuncties zijn gewist.

Specificaties van Originele DOBE TNS-1125 Draadloze Bluetooth Gamepad Joystick Controller voor Switch OLED Game Console - Dual Axis Gyro Motor - Vibratie - In-line Game Handle Grip met 3 Formaat Thumb Stick - Plug-and-Play Joypad

Merk: DOBE
Geschikt voor console type: Nintendo Switch Oled
Model: DOBE TNS-1125

In de product verpakking: Gamepad + afdichting + oplaadkabel + joystickhoes + gebruikershandleiding

let op:

Alle vormen, namen en uiterlijke kenmerken wijken af van de beschermde beeld- en woordmerken van nintendo, geen origineel product, geen verwarring wekkende gelijkenis met een origineel merk product van Nintendo. De intellectuele eigendomsrechten, patenten, trademarks en copyrights van Nintendo worden puur als referentie gebruikt om de geschiktheid voor/met aan te duiden. 

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!