Controller draadloos voor XboX One - met RGB LED verlichting - Zwart

Op voorraad (4)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode YGX705
EAN 7892023042166
Product informatie

Controller voor XboX One - Draadloos 2.4Ghz - met RGB LED verlichting

Deze draadloze controllers is geschikt voor de XboX One, XboX One X en beide XboX One S modellen. Zoek jij een extra controller of is jouw originele controller defect? Met deze controller van Mind kun je snel weer verder spelen of eindelijk je multiplayer ambities werkelijkheid maken. Sluit de meegeleverde dongle stick aan op jouw XBoX One console of op je PC of Laptop en de controller kan direct gepaired worden om te kunnen spelen. 

Interne accu en programmeerbare knoppen

Deze draadloze controller heeft een interne accu die opgeladen kan worden via de meegeleverde USB-C kabel. De batterij indicator aan de voorzijde van de controller geeft aan hoeveel procent er nog beschikbaar is van de batterij om te kunnen spelen. 
Aan de achterzijde van de controller bevinden zich de M1 en M2 knoppen welke gebruikt kunnen worden om in-game functies toe te wijzen of scripts af te spelen (indien dit ondersteund wordt). Naast de welbekende knoppen aan de voorzijde en bovenkant van de controller kun je dus nog meer functionaliteit uit de controller halen. 

Dynamische LED verlichting met 9 standen

De controller bevat dynamische LED verlichting achter de knoppen en geeft zo een extra dimensie aan jouw game ervaring. Met de M knop aan de achterzijde van de controller kunnen maar liefst negen verschillende verlichtingsstanden worden ingesteld. Probeer ze allemaal uit en kies degene die het beste bij jouw past! Of schakel de verlichting uit om de batterij nog langer mee te laten gaan.

Juridisch

Knoppen indeling en hantering vergelijkbaar met het origineel. 
Afbeeldingen kunnen afwijken van het daadwerkelijk geleverde product, alle vormen, namen en uiterlijke kenmerken wijken af van de beschermde beeld- en woordmerken van Microsoft, geen origineel product, geen verwarring wekkende gelijkenis met het origineel.   

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!