Controller bedraad voor XboX one - met RGB LED verlichting - Wit

Op voorraad (37)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode YGX706-W
EAN 7892023052264
Product informatie

Controller voor XboX One - Bedraad 2 meter kabel - met RGB LED verlichting - Wit

Geen gedoe met opladen met deze handige controller voor de XboX One, Nintendo Switch, PS3 én PC/Laptop. Met 2 meter kabel en USB aansluiting kan deze controller eenvoudig gebruikt worden met deze consoles en tevens met de computer en laptop. Er is geen afzonderlijke software benodigd, heb jij Windows 7 of hoger dan zal controller worden herkend en een stuurprogramma kan direct worden geïnstalleerd. 

Extra compatibiliteit

Deze controller is geschikt voor:

  • XboX One (S/X en origineel)
  • Computer/Laptop met Windows 7 of hoger

Dynamische LED verlichting met 9 standen

De controller bevat dynamische LED verlichting achter de knoppen en geeft zo een extra dimensie aan jouw game ervaring. Met de M knop aan de achterzijde van de controller kunnen maar liefst negen verschillende verlichtingsstanden worden ingesteld. Probeer ze allemaal uit en kies degene die het beste bij jouw past! Of schakel de verlichting uit want dat kan natuurlijk ook.

Juridisch

Knoppen indeling en hantering vergelijkbaar met het origineel. 
Afbeeldingen kunnen afwijken van het daadwerkelijk geleverde product, alle vormen, namen en uiterlijke kenmerken wijken af van de beschermde beeld- en woordmerken van Microsoft, geen origineel product, geen verwarring wekkende gelijkenis met het origineel.   

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!