Controller bedraad voor Switch/Oled en PC - met RGB LED verlichting - Zwart

Op voorraad (43)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode YGP522
EAN 8720088762646
Product informatie

Controller bedraad voor Switch/Oled en PC - met RGB LED verlichting - Zwart

Speel spellen op jouw Switch, Switch Oled, laptop of PC met deze controller met LED verlichting en 2 meter kabel. Ideaal voor alle soorten spellen op de computer en Nintendo Switch en tevens geschikt voor third party software op de computer om externe controllers te gebruiken met bijvoorbeeld emulator software. De vorm van de controller is perfect voor langdurig gamen en ligt comfortabel in de hand. 

Dynamische LED verlichting met 9 standen

De controller bevat dynamische LED verlichting achter de knoppen en geeft zo een extra dimensie aan jouw game ervaring. Met de M knop aan de achterzijde van de controller kunnen maar liefst negen verschillende verlichtingsstanden worden ingesteld. Probeer ze allemaal uit en kies degene die het beste bij jouw past! Of schakel de verlichting uit als jij dat wilt.

Juridisch

Knoppen indeling en hantering vergelijkbaar met het origineel. 
Afbeeldingen kunnen afwijken van het daadwerkelijk geleverde product, alle vormen, namen en uiterlijke kenmerken wijken af van de beschermde beeld- en woordmerken van Nintendo, geen origineel product, geen verwarring wekkende gelijkenis met het origineel.   

 

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!