USB Type-C naar VGA kabel -1080P - 1.8 meter - Zwart

Merk: Choetech
|
Op voorraad (18)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode CHO-XCV-1801-BK
EAN 6971824972443
Product informatie

Type-C naar VGA kabel met een lengte van 1.8 meter

Beschik je over een laptop met een Type-C poort maar zonder een VGA aansluiting? Dan is deze Type-C naar VGA kabel van Choetech het product dat je nodig hebt. Door de kabel aan te sluiten op de USB-C poort van jouw MacBook, Google ChromeBook of andere laptop met Type-C poort, creëer je binnen een handomdraai een VGA poort. Door het gebruik van de VGA poort kun je via je laptop het beeld spiegelen of met twee verschillende schermen werken en genieten van een Full HD beeldkwaliteit.

USB Type-C naar VGA

USB-C is de nieuwste aansluiting, welke uiteindelijk de traditionele USB3.0 type-A aansluiting zal gaan vervangen. Veel nieuwe laptops en computers waaronder de nieuwste MacBooks beschikken al over de USB Type-C aansluiting. Vaak zijn de Type-A-, HDMI- en VGA poorten weggelaten voor een slanker design. Met de aluminium Type-C naar VGA kabel van Choetech kun je alsnog een VGA poort creëren.

Full HD beeldkwaliteit

De USB-C naar VGA kabel van Choetech ondersteunt een hoge beeldresolutie van 1920 x 1200 @60Hz en 1080P. Hierdoor kun je genieten van Full HD beeldkwaliteit op je tweede scherm. 

Hoge kwaliteit materialen

De USB-C naar VGA kabel is gemaakt van hoogwaardige materialen, zowel aan de buiten- en binnenkant. Aan de binnenkant is een intelligente chip verwerkt, waardoor de transmissie prestaties zeer goed zijn. Daarnaast is de  binnenkant voorzien van dik vertint koper, zijn de connectoren nikkel verguld en is de pin in goud verguld voor een optimale aansluiting.

Compatibiliteit

De aluminium Type-C naar VGA kabel van 1.8 meter lang is compatibel met alle Windows versies, Linux en Mac zonder driver. Maak van jouw USB-C poort een VGA aansluiting zodat je jouw televisie, monitor of projector aan kunt sluiten.

Let op: deze adapter biedt geen ondersteuning voor USB-C smartphones en tablets, omdat de meeste werken met MHL-oplossing of Slimport-oplossing in plaats van DP alt-modus.

Productspecificaties:

✔ Output: 1x VGA.
✔ Input: 1x USB3.0 Type-C.
✔ Ondersteunt 1920 x 1200 @60Hz - 1080P.
✔ Materiaal: TPE.
✔ Compatibel met TV, monitor en projector.
✔ Ondersteunt: Windows, Linux en Mac OS. 
✔ Plug and Play.
✔ Intelligente chip.
✔ Kleur: zwart.
✔ Lengte kabel: 1.8 meter.
✔ Gewicht:  gram.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!