USB Type-C naar RJ45 Ethernet Adapter 13CM - Zwart

Merk: Choetech
|
Niet op voorraad
Artikelcode CHO-HUB-R01
EAN 6971824970555
Product informatie

USB Type-C naar Gigabit Ethernet Adapter

Wil je genieten van stabiel internet maar beschikt je laptop met USB-C poort niet over een ethernet aansluiting? Of wil je jouw laptop of tablet zonder netwerkkaart van een bekabeld netwerk voorzien? Creëer dan een Gigabit ethernet aansluiting met de compacte adapter van Choetech.

Internetsnelheid tot 1000Mbps

Als je een bekabeld netwerk creëert met de Choetech Type-C naar Gigabit ethernet adapter, kun je internetsnelheden behalen van 10/100/1000Mbps, dus tot maximaal 1000Mbps. Het bekabelde netwerk beschikt over een stabielere verbinding dan via de WiFi. 

Stijlvol en compact

De ethernet adapter is dankzij de kleine afmetingen gemakkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld het werk, thuis of een conferentie. De adapter zelf heeft een lengte van 6,8 centimeter en de USB datakabel heeft een lengte van 13 centimeter. De zwarte ethernet adapter van Choetech is afgewerkt met een hoogglans finish. 

Plug and Play

Om te kunnen genieten van een stabiele internetverbinding is er geen driver benodigd bij deze ethernet adapter. Het is dus simpelweg plug en play.

Compatibiliteit

Deze USB-C naar gigabit ethernet adapter is compatibel met Mac OS, Linux en Windows. Je kunt de adapter aansluiten op een laptop met een Type-C poort, zoals een MacBook, Lenovo laptop of Chromebook. De Choetech adapter is tevens compatibel met een Thunderbolt 3™ poort.

Productspecificaties:

✔ Ethernet adapter.
✔ Input: USB Type-C.
✔ Output: Ethernet aansluiting.
✔ Internetsnelheid: maximaal 1000 Mbps.
✔ Ondersteunt: Mac OS, Linux en Windows.
✔ Compatibel met een Thunderbolt 3™.
✔ Materialen: PVC en ABS.
✔ Vernikkelde connectoren.
✔ Compatibel met IPV4 en IPV6 en IEEE 802.3.
✔ Kleur: zwart.
✔ Kabellengte: 13 cm.
✔ Gewicht: 20 g.
✔ Productafmetingen: 68mm x 22mm x 17mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!