USB-C Thunderbolt™ 3 naar 2x 4K Displaypoort Adapter - Kabellengte: 25CM - Zwart

Merk: Choetech
|
  • Koop 3 voor €--,-- per stuk en bespaar 2%
Op voorraad (1)
Artikelcode CHO-HUB-D03
EAN 6971824970616
Product informatie

Choetech - Thunderbolt™ 3 USB-C naar 2x 4K Displaypoort adapter

Creëer haarscherp 4K @60Hz beeldkwaliteit op maar liefst twee beeldschermen met deze Choetech Thunderbolt™ 3 naar Dual Displaypoort adapter. Haal het maximale uit je computer of laptop met Thunderbolt™ 3 aansluiting, zoals een iMac, MacBook Pro, Dell Alienware en Latitude, Acer Predator (15/17/17 X) en Asus ROG of Transformer.

Ondersteuning voor Dual 4K @60Hz monitoren

De Choetech Thunderbolt™ 3 adapter kan een laptop of computer met Thunderbolt™ 3 aansluiting verbinden met twee afzonderlijke monitoren met Displaypoort ingang, die een UHD-resolutie tot 4K @60Hz ondersteunen. Deze resolutie wordt alleen ondersteund als je gebruik maakt van een kabel, systeem en display die allen 4K ondersteunen.

Thunderbolt™ 3 - 40Gbps

Voor het ondersteunen van een 4K resolutie @60Hz op twee monitoren, is er een grotere bandbreedte nodig. Door de maximale overdrachtssnelheid van 40Gbps van Thunderbolt™ 3 wordt deze bandbreedte gerealiseerd. Hierdoor zijn deze 4k resoluties op 60Hz haalbaar op twee monitoren tegelijk.

Stijlvol, duurzaam en compact

De behuizing van de adapter is gemaakt van aluminium. Dit straalt luxe uit en zorgt ervoor dat het product goed in iedere omgeving past. Daarnaast is het product gemaakt van warmtebestendig ABS en PVC. Je kunt de USB-C Thunderbolt™ 3 adapter gemakkelijk overal mee naar toe nemen door het compacte formaat en het lichte gewicht.

Belangrijke compatibiliteitsdetails

Om met deze adapter te kunnen werken, moet jouw computer Thunderbolt™ 3 ondersteunen. De adapter werkt niet als deze is aangesloten op een niet-Thunderbolt™ 3 Type-C poort. De adapter van Choetech werkt met elk besturingssysteem dat Thunderbolt™ 3 ondersteunt. Momenteel is dit beperkt tot Windows 10 en de nieuwste versie van Mac OS. De eerste Thunderbolt™ 3 computers hebben BIOS / Firmware, Thunderbolt™ 3 stuurprogramma's en software-updates nodig voordat ze goed kunnen werken met de adapter.

Voor de nieuwste updates voor een Thunderbolt-systeem kun je de updatewebsite raadplegen:
bekijk https://thunderbolttechnology.net/updates voor een lijst met systeemleveranciers met koppelingen naar hun ondersteuningswebsites. De vereiste updates zijn afhankelijk van de door jou gebruikte computer.

Productspecificaties:

✔ Modelnummer: HUB-D03.
✔ Soort: Thunderbolt™ 3 USB-C naar 2x 4K Displaypoort adapter.
✔ Thunderbolt™ 3 gecertificeerd.
✔ Overdrachtssnelheid: max. 40Gbps.
✔ 4K (3840 x 2160) @60Hz resolutie.
✔ Materiaal: Aluminium + ABS + PVC.
✔ Stijlvol en compact.
✔ Compatibel met Windows 10 en Mac OS.
✔ Connector: vernikkeld.
✔ Conform: CE / FCC / RoHS.
✔ Lengte geïntegreerde kabel: 25 CM.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 96 gram.
✔ Productafmetingen: 99,5mm x 60mm x 15mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!