USB-C naar HDMI kabel 4Kx2K @60Hz - DP Alt Mode - 1.8M

Merk: Choetech
|
Op voorraad (1)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode CHO-CH0019
EAN 6971824972344
Product informatie

Choetech Type-C naar HDMI kabel 

Beschik jij over één van de nieuwste laptops met Type-C poort en is deze niet voorzien van een HDMI aansluiting? Dan is deze Type-C naar HDMI kabel het product dat je nodig hebt. Deze Choetech kabel zorgt ervoor dat onder anderen jouw MacBook, Mi NoteBook Air, ChromeBook Pixel, Asus ZenBook of Samsung Notebook 9 900X5L-K01 kunnen worden aangesloten op een monitor, waardoor je via jouw laptop het beeld kunt spiegelen of met twee verschillende schermen kunt werken.

USB3.0 Type-C

USB Type-C is de allernieuwste aansluiting, dat uiteindelijk de traditionele USB3.0 type-A aansluiting zal vervangen. Verschillende nieuwe laptops en computers waaronder de nieuwste MacBooks beschikken al over de USB-C aansluiting. Vaak zijn de Type-A-, HDMI- en VGA poorten weggelaten voor een slanker design. Met behulp van deze USB-C naar HDMI kabel kun je alsnog met verschillende schermen werken of beelden spiegelen. Je hebt hier alleen je Thunderbolt֭™ 3 Type-C poort voor nodig. 

4K ultra HD @60Hz

De Type-C naar HDMI kabel ondersteunt een 4K ultra HD beeldkwaliteit @60Hz (3840x2160). Kan jouw televisie of monitor 4K resoluties ondersteunen, dan blijft de beeldresolutie ook 4K ultra HD tijdens het spiegelen of het werken met twee verschillende schermen. De Choetech kabel is ook achterwaarts compatibel met 1080P.

Let op: De 4K resolutie is alleen haalbaar als je hem aansluit op een USB-C poort die Thunderbolt™ 3 ondersteunt. De DP Alt-modus dient ook ondersteunt te worden.

Gemaakt van hoogwaardige materialen

De Type-C naar 4K HDMI kabel is gemaakt van hoogwaardige materialen. De connectoren zijn in 24K goud verguld voor een optimale aansluiting en om de signaalprestaties te verbeteren. Doordat de kabel gemaakt is van warmtebestendig ABS materialen, is hij goed beschermd tegen eventuele warmte. De kabel is maar liefst 1,8 meter lang, waardoor er veel bewegingsruimte is en de kabel minder snel beschadigd. Dit zorgt voor een langere levensduur.

Compatibiliteit

De USB-C naar HDMI kabel van Choetech is compatibel met laptops en computers met een USB-C poort die Thunderbolt™ 3 en de DP Alt-modus ondersteunen. De kabel is zeer gebruiksvriendelijk. Hij beschikt over een plug-and-play ontwerp, waardoor er geen externe voeding of stuurprogramma vereist is. Na het aansluiten synchroniseert de laptop of computer met de aangesloten monitor binnen 10 seconden.

Productspecificaties:

✔ Modelnummer: CH0019.
✔ Soort: USB-C naar HDMI kabel.
✔ Resolutie: 4K UHD @60Hz (3840x2160).
✔ Backwards compatible met 1080P.
✔ HDMI 1.4.
✔ Materiaal: warmtebestendig ABS.
✔ Goud vergulde connectoren.
✔ Compatibel met TV, monitor en projector.
✔ Aansluiten op een Thunderbolt™ 3 ondersteunende USB-C poort.
✔ Conform: CE / FCC / RoHS.
✔ Plug en Play.
✔ Kleur: zwart.
✔ Lengte kabel: 1,8 meter.
✔ Gewicht: 64 g.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!