USB autolader met USB-C 30W Power Delivery

Merk: Choetech
|
Niet op voorraad
The quantity of 'USB autolader met USB-C 30W Power Delivery' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Artikelcode CHO-TC0006
EAN 6971824974850
Product informatie

Dual port autolader met USB-C 30W en USB-A laadpoort

 Je smartphone en andere apparaten zijn tegenwoordig je beste vriend. Ze gaan helaas ook een keer leeg. Als je vaak onderweg bent met de auto, dan kun je met deze 2 poorts autolader ervoor zorgen dat jouw veelgebruikte apparaten altijd voorzien kunnen worden van stroom. Deze autolader is voorzien van twee outputs, namelijk 1x Type-C met PD (30W) en 1x USB-A.

USB-C PD en USB-A - 30W - opladen tot wel 5A

De autolader is voorzien van de nieuwste Type-C output. Bij het opladen via 5V en 9V zal er 3A ondersteunt worden en bij 12V 2.5A. Bij 15V wordt er 2A ondersteunt en bij 20V 1.5A. Als je je apparaat oplaadt via de USB-A poort, wordt er bij 5V max. 5A ondersteunt. Bij 9V 3A en 12V 12,5A. De USB-A poort is voorzien van de SCP technologie, waardoor er razendsnel wordt opgeladen en er 5A fast charging mogelijk is. Tevens is er bij allebei de poorten een 30W output. 

Power Delivery

Ook erg handig aan deze Choetech 2-in-1 autolader, is dat de USB-C poort beschikt over Power Delivery. In dit geval zorgt dit ervoor dat er 3A ondersteunt wordt door de USB-C poort en je apparaat snel, efficiënt en veilig wordt opgeladen. De laadtijd zal door de PD functie verkort zijn. Dit is vergelijkbaar met opladen via Quick Charge, waarbij de batterij tot wel 3 keer sneller opgeladen kan worden.

Intelligente chip

Doordat in de Choetech autolader een intelligente chip is verwerkt, worden aangesloten apparaten direct gedetecteerd. Er wordt dan ook meteen de juiste hoeveelheid stroom doorgegeven, wat ervoor zorgt dat het opladen zeer efficiënt gaat. Zo wordt er bij een smartphone automatisch 1A ondersteund en bij een tablet 2.4A.

Beveiliging

De USB-C en USB-A autolader met PD is voorzien van een Multi-Safety beveiligingssysteem. Hierdoor is het product beschermd tegen lekstroom, kortsluiting, overspanning en oververhitting. Ook beschikt de autolader over een aluminium behuizing waardoor er een goede warmtegeleiding is. 

Productspecificaties:

✔ Modelnummer: TC0006-BK.
✔ Soort: 2-in-1 autolader.
✔ Input: DC 12V-24V.
✔ Output: 1x Type-C (5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A, 15V/2A, 20V/1.5A) en 1x Type-A (5V/5A, 5V/4.5A, 9V/3A, 12V/2.5A).
✔ Maximale vermogen: 30W (5V/5A max) per poort.
✔ Power Delivery.
✔ Intelligente apparaat herkenning (IC chip).
✔ SCP technologie.
✔ Materialen: warmtebestendig ABS + aluminium behuizing.
✔ LED-indicator.
✔ Te gebruiken in auto en vrachtwagen.
✔ Compatibel met diverse apparaten (met eigen USB-A, USB-C of micro-USB kabel).
✔ Conform: CE, FCC, RoHS en ETL.
✔ Stijlvol en compact.
✔ Matte finish.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 18 gram.
✔ Productafmetingen: 48mm x 25mm x 25mm.

 

 

 

 

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!