Choetech - Ultradunne Draadloze Qi oplader met zinken legering - 10 Watt - Fast Charge Technologie - Incl. Geïntegreerde Chip -

Op voorraad (85)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode CHO-T539-S
EAN 6971824970135
Product informatie

Hoogwaardige draadloze QI oplader met zinken legering – smartphones opladen tot 10W

Zit het laadkabeltje tijdens het opladen van jouw smartphone regelmatig in de weg? En zou je graag jouw telefoon draadloos kunnen opladen? Dan is deze hoogwaardige draadloze oplader van Choetech het product dat je nodig hebt. Door gebruik te maken van de draadloze Qi oplader hoef je nooit meer jouw smartphone via een laadkabel te koppelen, pak je hem gemakkelijk van de lader af wanneer je hem nodig hebt en ligt er geen kabeltje meer in de weg. 

Snel opladen tot wel 10 Watt

Je kunt tot wel 10 Watt je smartphone opladen. Backwards ook op 7.5W en 5W. Laad je je smartphone op met 5V, dan ondersteunt de stijlvolle draadloze lader van Choetech 2A. Bij het opladen met 9V wordt er 1.8A ondersteunt. Door de intelligente chip die verwerkt is in de wireless charger, wordt het aangesloten apparaat meteen herkend en wordt de juiste hoeveelheid stroom geleverd. Door de Fast Charge technologie zal de smartphone zeer snel opgeladen worden. 

Draadloos opladen volgens de internationale QI-laadstandaard

QI is de eerste ter wereld die standaardiseringssystemen voor draadloze oplaadtechnologie promoot. Bovendien heeft deze Unie de standaard voor draadloos opladen geïntroduceerd welke twee belangrijke kenmerken heeft; veelzijdigheid en gemak. Je kunt gemakkelijk je smartphone op de lader leggen, waarna hij direct begint met opladen. Door de magneet in het midden van de lader komt er geen straling vrij. Jouw smartphone dient wel de QI standaarden te ondersteunen. Heb je een smartphone die niet draadloos opgeladen kan worden? Dan kun je overwegen om een Qi ontvanger aan te schaffen. Dit is een pad die je op de achterkant van je smartphone plakt (CHO-WP-IP of CHO-WP-TYPEC).

Kabelmanagement

Door het gebruik van de zwarte draadloze Choetech oplader heb je geen laadkabel meer nodig. Hierdoor heb je geen kabel meer in de weg liggen op je bureau, waardoor je meer ruimte creëert en er geen kabels in de knoop kunnen geraken. Daarnaast is het goed voor de duurzaamheid van je smartphone. Je hoeft namelijk niet meer bij iedere keer laden een kabel aan te sluiten of los te koppelen. Hierdoor beschikt de interface van je smartphone over een langere levensduur. 

Zinken legering en PU-oppervlak zorgen voor uitmuntende kwaliteit

De draadloze QI oplader is voorzien van een PU-oppervlak en beschikt over een zinken legering. Hierdoor is het een sterk product, maar ook zorgt het ervoor dat het slijtvaster en mooier afgewerkt is. Door het PU-oppervlak is de draadloze lader veerkrachtiger, duurzaam en gemakkelijker te onderhouden. Verder is de onderkant voorzien van een antislip pad. Hierdoor zal de wireless charger van Choetech goed op zijn plek blijven liggen.

Stijlvol en compact

Door de zinken legering en de moderne zwarte afwerking past het product erg goed in iedere omgeving. Ook is de draadloze smartphonelader licht van gewicht en beschikt hij over een compact formaat. Je kunt de lader dus gemakkelijk overal mee naar toe nemen, zoals naar school, werk, conferenties en op vakantie. 

Beveiliging

De Choetech draadloze oplader is voorzien van een Multi-Safety beveiligingssysteem. Hierdoor is hij onder andere beschermt tegen lekstroom, overspanning, oververhitting en kortsluiting. Ook bevindt zich er een LED-indicator in de hoogwaardige draadloze oplader. Deze indicator gaat automatisch uit na 1 minuut. Het apparaat wordt echter nog steeds opgeladen, maar de indicator gaat in slaapmodus zodat men er geen last van kan hebben zoals bijvoorbeeld in een donkere ruimte voor het slapengaan.

Productspecificaties:

✔ Modelnummer: T539-S.
✔ Input: 5V-2A / 9V-1.8A.
✔ Output: 10W max.
✔ Backwards compatible met 7.5W en 5W.
✔ Interface: Micro-USB.
✔ Materialen: ABS, zinken legering en PU-oppervlak.
✔ Multi-Safety beveiligingssysteem.
✔ Conform: CE. RoHS. FCC, ETL, RCM.
✔ QI-laadstandaard.
✔ Stroomverbruik in stand-by modus: 0,05W.
✔ Anti-slip design.
✔ LED-indicator met slaapmodus.
✔ Hoogwaardige afwerking en compact.
✔ Kleur: Zwart.
✔ Gewicht: 118 gram.
✔ Kabellengte: 1.2 meter.
✔ Productafmetingen: 93mm x 93mm x 8.7mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!