Quick Charge 3.0 Autolader - 2x USB-A - 30W - 2.4A - Zwart

Merk: Choetech
|
  • Koop 10 voor €--,-- per stuk en bespaar 5%
  • Koop 25 voor €--,-- per stuk en bespaar 8%
  • Koop 100 voor €--,-- per stuk en bespaar 12%
Niet op voorraad
The quantity of 'Quick Charge 3.0 Autolader - 2x USB-A - 30W - 2.4A - Zwart' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Artikelcode CHO-C0051
EAN 6971824970494
Product informatie

Autolader met twee USB Type-A poorten – 30Watt

Ben je vaak onderweg met de auto en wil je graag snel, veilig en efficiënt jouw apparaten opladen? Dan is mogelijk met deze autolader van Choetech. Niet alleen beschikt deze autolader over een USB Type-A laadpoort, maar ook over een USB-A poort met Quick Charge 3.0.

Twee Type-A poorten

De car charger is voorzien van twee laadpoorten. Een hiervan beschikt over de Quick Charge 3.0 technologie. De output van deze laadpoort is bij 5V 2,4A, bij 9V 2A en bij 12V 1.5A. De andere USB laadpoort van de autolader ondersteunt bij 5V 2.4A. Verschillende apparaten kunnen nu snel en veilig worden opladen. Denk hierbij aan je smartphone, maar ook aan een powerbank, navigatiesysteem, digitale camera, muziekspeler en ga zo maar door. Het totale vermogen is 30W. De Choetech autolader is zowel te gebruiken in een auto als in een vrachtwagen.

Quick Charge 3.0

Een van de USB Type-A laadpoorten is voorzien van de Quick Charge 3.0 technologie. Hierdoor kan het aangesloten apparaat tot wel 4 keer sneller worden opgeladen. De output past zich precies aan op de vraag van de batterij van het op te laden apparaat. Het laadproces is hierdoor nog efficiënter. De batterij van je telefoon of andere apparaten kunnen in ruim een half uur tot wel 80% worden opgeladen. Het is tevens wel van belang dat jouw apparaat de QC3.0 technologie ondersteunt. Is dit niet het geval, niet getreurd. De autolader is ook backwards compatible met QC2.0 en QC1.0. Hierbij zal je telefoon vooralsnog 3 keer sneller opgeladen worden en kan hij met een half uur al 75% vol zijn.

Intelligente chip

Doordat in de Choetech autolader een intelligente chip is verwerkt, worden aangesloten apparaten direct gedetecteerd. Er wordt dan ook meteen de juiste hoeveelheid stroom doorgegeven, wat ervoor zorgt dat het opladen zeer efficiënt gaat.

Beveiliging

De dual Quick Charge 3.0 autolader is voorzien van een Multi-Safety beveiligingssysteem. Hierdoor is het product beschermd tegen lekstroom, kortsluiting, overspanning en oververhitting. Ook is de lader gemaakt van warmtebestendige ABS + PC materialen.

Productspecificaties:

✔ Modelnummer: C00051.
✔ Soort: dual port autolader.
✔ Input: DC 12V-24V.
✔ Output: 1x QC3.0 USB-A (5V-2.4A / 9V-2A / 12V-1.5A) en 1x USB-A 5V-2.4A.
✔ Maximale vermogen: 30W.
✔ Qualcomm Quick Charge 3.0. (backwards compatible met QC1.0 en QC2.0)
✔ Intelligente apparaat herkenning (IC chip).
✔ Materialen: warmtebestendig ABS + PC.
✔ LED-indicator.
✔ Te gebruiken in auto en vrachtwagen.
✔ Compatibel met USB Type-A apparaten.
✔ Stijlvol en compact.
✔ Hoogglans en matte finish.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 20 gram.
✔ Productafmetingen: 62mm x 26mm x 30mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!