Quick Charge 3.0 Autolader - 1x USB-C laadpoort - 1x USB-A laadpoort - 36W - 3A - LED-indicator - Zwart

Merk: Choetech
|
  • Koop 10 voor €--,-- per stuk en bespaar 5%
  • Koop 25 voor €--,-- per stuk en bespaar 8%
Niet op voorraad
The quantity of 'Quick Charge 3.0 Autolader - 1x USB-C laadpoort - 1x USB-A laadpoort - 36W - 3A - LED-indicator - Zwart' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode CHO-TC0005
EAN 6971824970517
Product informatie

Stijlvolle 2-in-1 autolader met USB-C en USB-A laadpoorten - 36Watt

Ben je vaak onderweg met de auto en wil je graag snel, veilig en efficiënt jouw apparaten opladen? Dan kan dat met deze 2-in-1 autolader van Choetech. Niet alleen beschikt deze autolader over een USB Type-A laadpoort met Quick Charge 3.0, ook is er een Type-C laadpoort in verwerkt waarmee je je USB-C apparaten kunt opladen. Tevens beschikt deze Type-C poort over Power Delivery. Door het gebruik van de moderne autolader zal jouw apparaat nooit meer leeg zijn!

Type-C en Type-A poort

De car charger is voorzien van de nieuwste Type-C output. Hierdoor kunnen telefoons met USB-C interface ook in de auto worden opgeladen tot 3A. Bij het opladen via 9V zal de output van de USB-C poort 2A zijn. Met de Type-A laadpoort kun je veel verschillende apparaten opladen. Denk hierbij aan je smartphone, maar ook aan een powerbank, navigatiesysteem, digitale camera, muziekspeler en ga zo maar door. De output van de USB-A poort is bij 5V 3A, bij 9V 2A en bij 12V 1.5A. Het totale vermogen is 36W. De Choetech autolader is zowel te gebruiken in een auto als in een vrachtwagen.

Quick Charge 3.0 en Power Delivery

De USB Type-A laadpoort is voorzien van de Quick Charge 3.0 technologie. Hierdoor kan het aangesloten apparaat tot wel 4 keer sneller worden opgeladen. De output past zich precies aan op de vraag van de batterij van het op te laden apparaat. Het laadproces is hierdoor nog efficiënter. De batterij van je telefoon of andere apparaten kunnen in ruim een half uur tot wel 80% worden opgeladen. Het is tevens wel van belang dat jouw apparaat de QC3.0 technologie ondersteunt. Is dit niet het geval, niet getreurd. De autolader is ook backwards compatible met QC2.0 en QC1.0. Hierbij zal je telefoon vooralsnog 3 keer sneller opgeladen worden en kan hij met een half uur al 75% vol zijn. Ook erg handig aan deze Choetech 2-in-1 autolader, is dat de USB-C poort beschikt over Power Delivery.

Intelligente chip

Doordat in de Choetech autolader een intelligente chip is verwerkt, worden aangesloten apparaten direct gedetecteerd. Er wordt dan ook meteen de juiste hoeveelheid stroom doorgegeven, wat ervoor zorgt dat het opladen zeer efficiënt gaat.

Beveiliging

De USB-C en USB-A autolader met Quick Charge 3.0 en PD is voorzien van een Multi-Safety beveiligingssysteem. Hierdoor is het product beschermd tegen lekstroom, kortsluiting, overspanning en oververhitting. Ook is de lader gemaakt van warmtebestendige ABS + PC materialen.

Productspecificaties:

✔ Modelnummer: TC0005.
✔ Soort: 2-in-1 autolader.
✔ Input: DC 12V-24V.
✔ Output: 1x Type-C (5V-3A/9V-2A) en 1 x Type-A (5V-3A / 9V-2A).
✔ Maximale vermogen: 36W.
✔ Quick Charge 3.0.
✔ Power Delivery.
✔ Intelligente apparaat herkenning (IC chip).
✔ Materialen: warmtebestendig ABS + PC.
✔ LED-indicator.
✔ Te gebruiken in auto en vrachtwagen.
✔ Compatibel met USB Type-C en USB Type-A apparaten.
✔ Stijlvol en compact.
✔ Hoogglans en matte finish.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 20 gram.
✔ Productafmetingen: 62mm x 26mm x 30mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!