Choetech - Dual-port adapter met 2 USB Type-A laadpoorten - Inclusief LED-Display - 3A - LED-indicator - Zwart

Op voorraad (10)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode CHO-C0028
EAN 6971824972153
Product informatie

Zwarte thuislader / dual-port adapter met 2 USB-laadpoorten en LED-display

Laadt twee 5V apparaten snel en veilig op met deze USB dual thuislader / reislader. Iedere poort ondersteunt maximaal 2.4A. Deze dual-port adapter van Choetech is de ideale oplossing als je 2 apparaten tegelijkertijd wilt kunnen opladen, zoals een smartphone en tablet.

LED-display en intelligente chip

De 2 USB-laadpoorten van de handige thuislader beschikken over een slimme laadtechniek. Hierdoor wordt de afgegeven laadstroom tussen 0,1A en 2.4A optimaal afgestemd. Zo wordt er 2.4A geleverd als er een tablet is aangesloten en 1A wanneer er een smartphone is aangesloten. Dankzij de intelligente chip worden de prestaties geoptimaliseerd. Handig aan de thuislader, is dat je precies kunt zien hoe snel je apparaat opgeladen wordt. Dit wordt weergeven op het LED-schermpje.

Compatibiliteit

De reislader is compatibel met alle 5V apparaten. Denk hierbij aan een smartphone, tablet, GoPro, digitale camera, draagbare spelcomputer, mp3-speler of powerbank. 

Stijlvol en compact

De thuis/reislader van Choetech is zeer compact met een afmeting van 63mm x 42mm x 24mm en hij beschikt tevens over een luxe uitstraling door de zwarte, matte afwerking. De thuis/reislader past goed in iedere omgeving. Je kunt de lader gemakkelijk meenemen in je zak, handtas, koffertje of laptoptas naar bijvoorbeeld je werk, school of op vakantie.

Beveiliging

De dual charger is goed beveiligd, namelijk door een Multi-Safety beveiligingssysteem. Hierdoor is het product beschermd tegen overspanning, oververhitting, lekstroom en kortsluiting. Je kunt dus met een gerust hart twee 5V apparaten aansluiten op de poorten en opladen.

Productspecificaties:

✔ Type: CHO-C0028.
✔ Soort: dual-port thuislader/reislader adapter.
✔ Poort: 2x USB (per poort 5V-2,4A).
✔ Output: 5V-3A.
✔ Input: AC 100-240V 50/60Hz 0,4A max.
✔ Nominaal vermogen: 15W.
✔ LED-display.
✔ Compatibel met alle 5V USB-apparaten.
✔ Intelligente chip.
✔ Multi-Safety beveiligingssysteem.
✔ Warmtebestendige ABS+PC materialen.
✔ LED-indicator.
✔ Conform: CE / FCC / RoHS.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 46 gram.
✔ Productafmetingen: 63mm x 42mm x 24mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!