Choetech - Draadloze Qi oplaadstand voor smartphones - 10W - Fast Charge Technologie - Ingebouwde ventilatie - Zwart

Op voorraad (5)
Artikelcode CHO-T522-S
EAN 6971824970180
Product informatie

Moderne draadloze QI laadstandaard voor je smartphone

Laad je regelmatig je smartphone op en irriteer je je vaak keer weer aan de laadkabel die in de knoop raakt of in de weg ligt? En wil je graag te allen tijde je telefoon kunnen opladen zonder een laadkabeltje in en uit te pluggen? Dan is deze stijlvolle laadstandaard van Choetech met draadloze oplaadfunctie het product dat je nodig hebt. Je sluit het laadstation aan op de USB-poort van je laptop of computer of op een eigen stroomadapter. Dit kan met het meegeleverde stroomkabeltje (USB-A -> Micro B). Je smartphone laadt het meest snel op via de laadstandaard, als je gebruik maakt van een adapter welke over Quick Charge 2.0 of 3.0 beschikt.

Snel opladen tot wel 10 Watt

Je kunt tot wel 10 Watt je smartphone opladen. Backwards ook op 7.5W en 5W. Laad je je smartphone op met 5V, dan ondersteunt het draadloze laadstation van Choetech 2A. Bij het opladen met 9V wordt er 1.7A ondersteunt. Door de intelligente chip die in het draadloze QI laadstation verwerkt zit, wordt het aangesloten apparaat direct herkent en de juiste hoeveelheid stroom geleverd. Door de Fast Charge technologie wordt je apparaat zeer snel en veilig opgeladen. 

Let op: de snelle laadmodus is beschikbaar vanaf de Samsung Galaxy S6 Edge welke Qi-compatible zijn. iPhones zullen op standaard snelheid opladen. Je kunt het beste een Quick Charge 2.0 of 3.0 adapter gebruiken in combinatie met de draadloze laadhouder van Choetech.  

Draadloos opladen volgens de internationale QI-laadstandaard

Je smartphone dient de QI standaarden te ondersteunen om draadloos opgeladen te kunnen worden. Dit zijn o.a. Samsung apparaten vanaf de 6S Edge. Apple beschikt niet over de Qi laadstandaarden. Vanaf de iPhone 8 kunnen de apparaten wel draadloos worden opgeladen, maar niet op 10W. Ondersteunt jouw smartphone (Android of IOs) geen Qi? Dan kun je een receiver pad aanschaffen welke ervoor zorgt dat jouw smartphone alsnog draadloos op te laden is.

Opladen en een film kijken tegelijkertijd

Het komt vaak voor dat er documenten of filmpjes worden gekeken op de telefoon. Als je smartphone met een laadkabel wordt opgeladen is deze vaak te kort om een fijne houding aan te nemen. Vanaf nu kun je met het QI laadstation van Choetech heel eenvoudig draadloos laden en een film kijken tegelijkertijd. Doordat hij in de houder staat kun je er comfortabel voor gaan zitten en heb je ook direct beide handen vrij.

Ingebouwde ventilatie en beveiligingssysteem

De Choetech draadloze QI laadhouder is voorzien van een Multi-Safety beveiligingssysteem. Hierdoor is hij onder andere beschermt tegen lekstroom, overspanning, oververhitting en kortsluiting. Ook door de sterke en warmtebestendige ABS + PC materialen is het product beschermd tegen eventuele warmte. Uniek aan deze laadhouder, is dat er een ingebouwde ventilatie inzit. Deze gaat aan wanneer de draadloze lader in de snellaadmodus is. Wanneer je apparaat aangesloten wordt, gaat de LED-indicator blauw branden. Zodra de smartphone erop geplaatst wordt, brandt deze blauw. Wanneer de LED-indicator uit is, is de houder in slaapstand en is je smartphone volledig opgeladen.

Stijlvol en compact

Door de zwarte finish past het product erg goed in iedere omgeving. Door het antislip ontwerp blijft de houder goed op zijn plek staan. Verder is de draadloze smartphonelader licht van gewicht en beschikt hij over een compact formaat. Je kunt de lader gemakkelijk overal meenemen in je tas naar bijvoorbeeld school, je werk, conferenties en op vakantie. 

Productspecificaties:

✔ Modelnummer: T522-S.
✔ Input: 5V-2A / 9V-1.7A.
✔ Output: 10W max.
✔ Backwards compatible met 7.5W en 5W.
✔ Interface: Micro USB.
✔ Ingebouwde ventilatie.
✔ Materialen: warmtebestendig ABS + PC.
✔ Multi-Safety beveiligingssysteem.
✔ Conform: CE. RoHS. FCC, ETL, RCM.
✔ QI-laadstandaard.
✔ Stroomverbruik in stand-by modus: 0,05W.
✔ Plaats je smartphone verticaal of horizontaal.
✔ Anti-slip design.
✔ Compact.
✔ Kleur: Zwart.
✔ Gewicht: 156 gram.
✔ Kabellengte: 1.2M meter.
✔ Productafmetingen: 85mm x 96mm x 135mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!