Choetech - Draadloze Qi oplaadhouder voor in de auto - Geschikt voor smartphones - Te plaatsen in ventilatierooster - Fast Charge - 10W - 360 graden draaibaar - Antislip pads - Incl. USB-A naar USB-C kabeltje - Zwart

Op voorraad (2)
Artikelcode CHO-T530-S
EAN 6971824972054
Product informatie

Draadloos opladen met de mobiele telefoonhouder voor in de auto - zwart

Als je veel onderweg bent met de auto, dan is deze mobiele telefoonhouder een ideaal product voor jou. Door deze telefoonhouder in het ventilatierooster te plaatsen, kun je jouw mobiele telefoon in je zicht in de houder plaatsen. Erg uniek, is dat je smartphone direct draadloos wordt opgeladen. Je kunt hierdoor gebruik maken van je navigatie terwijl je smartphone oplaadt en tegelijkertijd ook veiliger je telefoon opnemen om handsfree te kunnen bellen. 

10W Fast charging met de telefoonhouder

De mobiele telefoonhouder van Choetech is te gebruiken in iedere auto. Je plaatst hem gemakkelijk zonder gereedschap in een ventilatie rooster van je auto. In de oplaadhouder kunnen diverse telefoons geplaatst worden welke draadloos kunnen worden opgeladen middels het Qi laadprotocol. Bij 5 Volt wordt er 2A ondersteund. Bij 9 Volt 1.8A. Je kunt je smartphone tot wel 10W laden, maar de laadhouder is ook backwards compatible met 7.5W en 5W. Door de Fast Charge Technologie laadt jouw smartphone tot wel 1.4 keer sneller op.

Let op: om je telefoon razendsnel op te laden, heb je een autolader nodig die Quick Charge 2.0 of Quick Charge 3.0 ondersteund. Door alleen de meegeleverde laadkabel aan te sluiten op de USB-A poort, wordt er niet genoeg stroom doorgegeven. Het is dus aan te raden een goede autolader te gebruiken waar je de laadhouder van Choetech op aansluit.

Installeren van de draadloze laadhouder voor smartphones

Wat erg handig is aan deze stijlvolle mobiele telefoonhouder van Choetech, is dat deze 360 graden te draaien is. Je kunt hem dus zo instellen dat de houder op een fijne manier gedraaid is en je gemakkelijk het scherm kunt bekijken. De houder zal dus nooit het zicht belemmeren. De mobiele telefoonhouder is tevens zonder gereedschap te installeren.

Allereerst draai je de draaidop los aan de achterkant van de houder. Je plaatst het balletje door de draaidop en in de houder en stelt hem in op de manier die voor jou fijn is. Draai de dop vast en hij is klaar om in het ventilatierooster geplaatst te worden (zie afbeelding welke ventilatieroosters geschikt zijn). Hierna kun je jouw telefoon in de houder plaatsen. Door de twee zwarte clips aan de zijkant in te drukken, gaan de zijkanten naar buiten staan waarna je je telefoon er in kunt klemmen. Bij het erin drukken van de smartphone sluiten de klemmen aan de zijkant direct aan op het apparaat. Aan de onderkant zit ook een clipje waardoor deze omhoog en omlaag bewogen kan worden. Op deze manier zit jouw smartphone altijd precies goed in de houder en kan hij er niet uitvallen.

Siliconen antislip pads

In de klemmen en in de houder zelf zitten siliconen pads verwerkt waardoor er altijd grip is en de telefoon niet los kan gaan zitten. Ook kunnen er door de houder geen krassen op je apparaat komen. Het is een zeer gebruiksvriendelijk product.

Beveiliging

De draadloze lader/telefoonhouder van Choetech beschikt over een Mult-Safety beveiligingssysteem. Hierdoor wordt je smartphone beschermd tegen oververhitting, lekstroom, overspanning en kortsluiting. Je kunt je apparaat met een gerust hart aansluiten en opladen met de laadhouder.

Productspecificaties:

✔ Type: CHO-T530-S
✔ Mobiele telefoonhouder.
✔ Draadloos opladen tot wel 10W.
✔ Backwards compatible met 5/7.5W.
✔ Input: USB-C.
✔ Output: 5V-2A / 9V-1.8A – 10W max.
✔ Te bevestigen in het ventilatierooster.
✔ Voor telefoons/tablets van 3.5 – 6 inch.
✔ Bereik 6.5 tot 9 cm.
✔ Materiaal: warmtebestendig ABS.
✔ Multi-Safety beveiligingssysteem.
✔ 360 graden te draaien.
✔ Geschikt voor iedere auto.
✔ Warmteventilatie.
✔ Zeer flexibele en stevige clips.
✔ Schokbestendige siliconen pads.
✔ Matzwarte afwerking.
✔ Gebruiksvriendelijk.
✔ Inclusief USB-A naar USB-C kabel van 1,2M.
✔ Kleur: zwart.
✔ Gewicht: 122 gram.
✔ Productafmetingen: 40mm x 80mm x 100mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!