Draadloze Qi Oplaadhouder voor Smartphones - 2 Coils - 10W - Rood

Merk: Choetech
|
Niet op voorraad
The quantity of 'Draadloze Qi Oplaadhouder voor Smartphones - 2 Coils - 10W - Rood' exceeds our current stock level. For this reason, your order may take more time to process.
Artikelcode CHO-T555-S-R
EAN 6971824972542
Product informatie

Stijlvolle draadloze QI oplaadhouder voor een smartphone

Als je regelmatig je smartphone oplaadt en je daarbij ergert aan de laadkabel die in de weg ligt, dan is een draadloze laadhouder een ideale oplossing. Met deze stijlvolle laadhouder van Choetech kun je draadloos je telefoon opladen zonder dat er een kabel in de weg ligt of in de knoop raakt. Je hoeft vanaf nu geen kabel meer in- of uit te pluggen, maar plaatst simpelweg je smartphone in de houder. Sluit de houder aan op een eigen adapter met het meegeleverde laadkabeltje en je kunt ten alle tijden jouw apparaat draadloos opladen.

Snel opladen tot wel 10 Watt

Je kunt tot 10 Watt je smartphone opladen. Backwards ook compatibel met 7.5W en 5W. Laad je je smartphone op met 5V, dan ondersteunt het draadloze laadstation van Choetech 2A. Bij het opladen met 9V wordt er 1.8A ondersteunt. Door de intelligente chip die in het draadloze QI laadstation verwerkt zit, wordt het aangesloten apparaat direct herkend en de juiste hoeveelheid stroom ondersteund. Door de Fast Charge technologie wordt de smartphone snel en veilig opgeladen. 

Twee coils

In het draadloze laadstation zit niet één, maar zitten twee coils. Dit zijn de twee raakvlakken waardoor de smartphone wordt gedetecteerd en direct automatisch wordt opgeladen na het plaatsen. Ook mede doordat er twee coils in het draadloze laadstation zijn verwerkt, kun je kiezen of je de smartphone verticaal of horizontaal plaatst.

Draadloos opladen volgens de internationale QI-laadstandaard

QI is de eerste ter wereld die standaardiseringssystemen voor draadloze oplaadtechnologie promoot. Deze Unie heeft als uitgangspunt van de QI-laadstandaard genomen dat mensen veelzijdigheid en gemak ervaren. kunt gemakkelijk je smartphone in het laadstation plaatsen, waarna hij direct begint met opladen. Door de magneet in het midden van de lader komt er geen straling vrij. Jouw smartphone dient wel de QI standaarden te ondersteunen. Ondersteunt jouw telefoon geen Qi? Dan is het aan te raden om een Qi ontvanger aan te schaffen. 

Opladen en een film kijken tegelijkertijd

Als je apparaat met een laadkabel wordt opgeladen is deze vaak te kort om een fijne houding aan te nemen. Vanaf nu kun je met het Choetech QI laadstation eenvoudig draadloos laden en een film of document bekijken tegelijkertijd. Doordat hij in de houder staat kun je er in een fijne houding bij gaan zitten en zijn beide handen vrij.

Kabelmanagement

Door het gebruik van het rode draadloze QI laadstation van Choetech heb je geen laadkabel meer nodig. Hierdoor ligt er geen kabeltje meer op je bureau, waardoor deze niet meer kan beschadigen en in de knoop raken. Daarnaast zorgt het voor een netter bureau. Ook is het erggoed voor de duurzaamheid van je smartphone. Je hoeft niet meer bij iedere keer laden een kabel aan te sluiten of los te koppelen. Hierdoor beschikt jouw interface over een langere levensduur. 

Veilig en stijlvol

De draadloze laadstandaard is voorzien van een Multi-Safety beveiligingssysteem. Hierdoor is hij beschermt tegen lekstroom, overspanning, oververhitting en kortsluiting. Ook door het sterke en warmtebestendige ABS materiaal is het product beschermd tegen eventuele warmte. De rode kleur zorgt direct voor extra vrolijkheid binnen je interieur. Door het anti slip ontwerp blijft de houder goed op zijn plek staan. Verder is de draadloze smartphonelader licht van gewicht en beschikt hij over een compact formaat. Tevens beschikt de wireless charger over een LED-indicator. 

Productspecificaties:

✔ Modelnummer: T555-S-R.
✔ Input: 5V-2A / 9V-1.8A.
✔ Output: 10W max.
✔ Backwards compatible met 7.5W en 5W.
✔ Interface: Micro USB.
✔ Materialen: warmtebestendig ABS.
✔ Multi-Safety beveiligingssysteem.
✔ Conform: CE. RoHS. FCC, ETL, RCM.
✔ QI-laadstandaard.
✔ Stroomverbruik in stand-by modus: 0,05W.
✔ Twee coils (spoeldraden).
✔ Plaats je smartphone verticaal of horizontaal.
✔ Anti-slip design.
✔ Compact.
✔ Kleur: rood.
✔ Gewicht: 124 gram.
✔ Kabellengte: 1.2 meter.
✔ Productafmetingen: 72mm x 69mm x 135,5mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!