Choetech - Draadloze Qi auto oplaadhouder - Fast Charge - 10W - 360 graden draaibaar - Incl. kabeltje en geursticks - Zwart

Op voorraad (5)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode CHO-T541-S
EAN 6971824972047
Product informatie

Draadloos opladen met de Choetech autotelefoonhouder

Als je veel onderweg bent met de auto, dan kan het erg handig zijn om een telefoonhouder in de auto te plaatsen. Hierdoor kun je je smartphone binnen je zicht plaatsen om zo gebruik te maken van de navigeerapplicatie, maar ook om telefoongesprekken te beantwoorden en handsfree te bellen of om Spotify te bedienen. Deze Choetech autotelefoonhouder is daar ideaal voor, maar wat nog fijner is, is dat je met deze houder ook je telefoon automatisch snel en veilig draadloos oplaadt. Je telefoon zal dus nooit meer leeg gaan als je lang je navigatieapp gebruikt tijdens het rijden.

10W Fast charging met de telefoonhouder

De mobiele telefoonhouder van Choetech is te gebruiken in bijna iedere auto. Je plaatst hem gemakkelijk zonder gereedschap in een ventilatie rooster van je auto. Tussen de afbeeldingen staat welke ventilatieroosters wel en niet geschikt zijn voor deze houder. In de oplaadhouder kunnen diverse telefoons geplaatst worden welke draadloos kunnen worden opgeladen middels het Qi laadprotocol. Bij 5 Volt wordt er 2A ondersteund. Bij 9 Volt 1.8A. Je kunt je smartphone tot wel 10W laden, maar de laadhouder is ook backwards compatible met 7.5W en 5W. Door de Fast Charge Technologie laadt jouw smartphone tot wel 1.4 keer sneller op.

Let op: om je telefoon razendsnel op te laden, heb je een autolader nodig die Quick Charge 2.0 of Quick Charge 3.0 ondersteund. Door alleen de meegeleverde laadkabel aan te sluiten op de USB-A poort, wordt er niet genoeg stroom doorgegeven. Het is dus aan te raden een goede autolader te gebruiken waar je de laadhouder van Choetech op aansluit.

Installeren van de draadloze laadhouder voor smartphones

Wat erg handig is aan deze mobiele telefoonhouder van Choetech, is dat deze 360 graden te draaien is. Je kunt hem dus zo instellen dat de houder op een fijne manier gedraaid is en je gemakkelijk het scherm kunt bekijken. De houder zal dus nooit het zicht belemmeren. De mobiele telefoonhouder is tevens zonder gereedschap te installeren.

Allereerst draai je de draaidop los aan de achterkant van de houder. Je plaatst het balletje door de draaidop en in de houder en stelt hem in op de manier die voor jou fijn is. Draai de dop vast en hij is klaar om in het ventilatierooster geplaatst te worden. Hierna kun je jouw telefoon in de houder plaatsen. Het plaatsen van de smartphone kan met één hand. Je plaatst simpelweg je telefoon in de houder en klikt deze naar beneden. De zijarmen van de houder klemmen direct je telefoon stevig vast. Je telefoon zal direct draadloos opgeladen worden.

Siliconen antislip pads en ventilatie

In de klemmen zitten siliconen pads verwerkt waardoor er altijd grip is en de telefoon niet los kan gaan zitten. Ook kunnen er door de houder geen krassen op je apparaat komen. Het is een zeer duurzaam en gebruiksvriendelijk product. Ook zijn er ventilatiegaatjes waardoor de warmte van het toestel goed kan worden afgevoerd via de houder. Tevens zijn hier sticks in te plaatsen (meegeleverd), welke kunnen worden voorzien van je favoriete geur. Door deze te gebruiken in de houder zal je auto altijd lekker ruiken.

Beveiliging

De draadloze lader/telefoonhouder van Choetech beschikt over een Mult-Safety beveiligingssysteem. Hierdoor is jouw smartphone beschermd tegen oververhitting, kortsluiting, lekstroom en overspanning. Je kunt je apparaat met een gerust hart aansluiten en opladen met de laadhouder.

Productspecificaties:

✔ Type: CHO-T541-S
✔ Mobiele telefoonhouder.
✔ Draadloos opladen tot wel 10W.
✔ Backwards compatible met 5/7.5W.
✔ Input: Micro-USB.
✔ Output: 5V-2A / 9V-1.8A – 10W max.
✔ Te bevestigen in het ventilatierooster.
✔ Voor telefoons/tablets van 3.5 – 6 inch.
✔ Bereik 6.5 tot 9 cm.
✔ Materiaal: warmtebestendig ABS.
✔ Multi-Safety beveiligingssysteem.
✔ 360 graden te draaien.
✔ Geschikt voor iedere auto.
✔ Warmteventilatie met geursticks.
✔ Zeer flexibele en stevige clips.
✔ Schokbestendige siliconen pads.
✔ Matzwarte afwerking.
✔ Gebruiksvriendelijk.
✔ Inclusief USB-A naar Micro-USB kabeltje.
✔ Kleur: zwart met zilver.
✔ Gewicht: 92 gram.
✔ Productafmetingen: 40mm x 64mm x 115mm.

Niet gevonden wat u zoekt?
Laat ons helpen!